Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde kilidi kapatıyoruz

Milli Savunma Üniversitesi Yerleşkesi'nde Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Terörle mücadelede çok önemli başarılara imza attık. Hudutlarımızda terör örgütünü eylem yapamaz hale getirdik. Yerli ve milli silahlarla terör örgütüne darbe indiriyoruz. Örgüt kapana sıkıştı yakında kilit kapanacak. Terör bataklığını kurutmak zorundayız. Namlusu Türkiye'ye dönük terörist oldukça biz rahat olamayız. Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz." dedi.

Gündem

13.07.2024, 19:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Yerleşkesi'nde Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde katılımcılara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Türkiye, 2 bin 333 yıllık tarihi ile dünyanın en köklü ordularından birine sahip olmasının yanı sıra kurmaylık eğitiminin de temelini atmış bir ülkedir. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında kurduğumuz Milli Savunma Üniversitemiz, kuruluş misyonunu büyük bir başarıyla yerine getiriyor. Milli Savunma Üniversitemiz, askeri vizyonumuzu da geliştirmekte.

İstanbul depreme hazır değil: 6 katlı binanın balkonu durduk yere çöktü! İstanbul depreme hazır değil: 6 katlı binanın balkonu durduk yere... Haberi Görüntüle

''BÖLGEMİZ UZUN BİR SÜRE DAHA SAVAŞIN YÜKÜNÜ ÇEKECEK''

Vazife şuuru yüksek personel yetişiyor. Eğitimde hiçbir alanda geriye gidişe izin vermeyeceğiz. Yolumuz da yönümüz de ileriye dönüktür. Dünya değişirken Türkiye değişirken ülkemize yönelik teghditler değişirken askeri sistemimizin  geriye gitmesi tahayyül edilemez. Bölgemizin uzun bir süre daha savaşın yükünü çekeceği anlaşılıyor. Bu kan deryasını durdurmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Kılıçdaroğlu açmıştı! 780 milyon lira çöpe gittti: CHP'nin vizyon projesi harabeye döndü! Kılıçdaroğlu açmıştı! 780 milyon lira çöpe gittti: CHP'nin vizyon projesi... Haberi Görüntüle

''GAZZE'DE SAVAŞ DEĞİL SOYKIRIM VAR''

7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar savaş değildir. Meşru müdafa hiç değildir. Gazze'de şahit olduğumuz düpedüz bir soykırımdır. İsrail savunmasını daha çok toprak işgal etmekte aramaya devam ederse bölgedekşi hiçbir ülke kendini güvende hissedemez. İsrail, güvenliğini daha çok toprak işgal etmekle aradıkça Türkiye dahil bölgemizdeki hiçbir ülke, kendini yüzde 100 güvende hissedemez. İsrail hükümeti üzerinde daha fazla baskı kurulması gerektiğini NATO Zirvesi'nde muhataplarımıza çok net biçimde ifade ettik. NATO'nun Gazze krizini görmezden gelemeyeceğini vurguluyoruz.

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

''PENÇEYİ YAKINDA KAPATIYORUZ''

Terörle mücadelede çok önemli başarılara imza attık. Hudutlarımızda terör örgütünü eylem yapamaz hale getirdik. Yerli ve milli silahlarla terör örgütüne darbe indiriyoruz. Örgüt kapana sıkıştı yakında kilit kapanacak. Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz. Terör bataklığını kurutmak zorundayız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz terör belasının son bulduğu bir ideali temsil etmektedir. Sinsi planı yırtıp atacağız. Namlusu Türkiye'ye dönük terörist oldukça biz rahat olamayız.

2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih... Haberi Görüntüle

''FETÖ'NÜN SIZDIĞI KURUMLARI ÖRGÜT MENSUPLARINDAN ARINDIRDIK''

15 Temmuz sonrasında kritik adımlar attık. FETÖ'nün sızdığı kurumları örgüt mensuplarından arındırdık. 15 Temmuz'da silahlı kuvvetlerde görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468'i, yani yüzde 33'ü ordumuzdan atıldı. Başta güvenlik birimlerimiz olmak üzere FETÖ'nün 40 yıldır gizlice sızdığı kurumlarımızı büyük ölçüde örgüt mensuplarından arındırdık. 1886 kurmay subayın 1524'ü yani yüzde 81'i FETÖ'den ihraç edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading