Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! İşte ele alınan konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! İşte ele alınan konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesindeki terör saldırıları ele alındı.

Gündem

25.06.2024, 15:08

23 Haziran günü Rusya'nın Dağıstan bölgesinde terör saldırısı gerçekleşti. Mahaçkale ve Derbent şehirlerinde kimliği belirsiz silahlı kişiler saldırı düzenledi.

Teröristler, bir polis noktası, sinagog ve iki kiliseyi hedef aldı. Terör saldırısında 15'i polis ve 6'sı sivil toplamda 21 kişi hayatını kaybetti. 5 saldırgan ise öldürüldü.

Rus basınına yansıyan bazı haberlerde, saldırganlardan 2'sinin Dağıstan’ın Sergokalinsky Bölgesi Yöneticisi Magomed Omarov’un oğulları olduğu yazıldı. Omarov’un, saldırının ardından gözaltına alındığı ve görevinden alındığı öne sürüldü.

Büşra Karademir kimdir? Sosyal medya fenomeni Büşra Karademir nereli? Büşra Karademir kimdir? Sosyal medya fenomeni Büşra Karademir nereli? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RUSYA'YA TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Yapılan görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu, saldırıları nefretle kınadığını belirterek, Rus halkına yaşamını yitirenler için taziye, yaralılar için de acil şifa dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki tüm çatışmaların sona erdirilmesi için çabalamaya devam edeceğini söyledi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading