Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehberimiz de önderimiz de Hz. Muhammed'dir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Peygamber Efendimiz (S.A.V.) her anıyla ve yaşantısıyla en güzel örnektir. Peygamberimiz yürüyen Kur'an'dır. İzinden gittiğimiz tek insan Resulullah Efendimizdir.  Bizim rehberimiz de önderimiz de uğruna can verdiğimiz maşukumuz da odur." dedi.

Gündem

14.09.2024, 19:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Peygamber Efendimizi hürmetle yad ediyoruz. Vatanı ve milleti için canını feda eden şehitlerimizi anıyorum.

FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi... Haberi Görüntüle

"BİZİM REHBERİMİZ DE ÖNDERİMİZ DE PEYGAMBERİMİZDİR"

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) her anıyla ve yaşantısıyla en güzel örnektir. Peygamberimiz yürüyen Kur'an'dır. İzinden gittiğimiz tek insan Resulullah Efendimizdir.  Bizim rehberimiz de önderimiz de uğruna can verdiğimiz maşukumuz da odur.

Şahsiyet iman, ahlak, hikmetle gelişir. Şahsiyet inşası fertler ve toplumlar için son derece önemlidir.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 12 bin 519 doktorun ataması yapıldı Sağlık Bakanlığı duyurdu! 12 bin 519 doktorun ataması yapıldı Haberi Görüntüle

"SON İKİ ASIRDIR ÇOK YÖNLÜ BİR KUŞATMAYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Millet olarak son iki asırdır, çok yönlü bir kuşatmayla karşı karşıyayız. Yıllardır aynı noktayı hedef alıyorlar. Yıllardır bu milletin iman kalesini çökertmek için pervasızca saldırıyorlar. Bunu bir dönem camilerimizi kapatarak, ahıra çevirerek yaptılar. Bir dönem camilerimizden yükselen ezanlarımızı susturarak yaptılar. 

Bir dönem insanlara yobaz, takunyalı, başörtülü diye tahkir ederek kendi öz yurdunda paryalaştırarak yaptılar. Bir dönem başörtülü kızları üniversite kapılarında ağlatarak yaptılar.

Bu yıkım projesinde kimi zaten medya kullanıldı. Kimi zaman sinema, tiyatro kullanıldı. Kimi zaman kaleminden nefret akan sözde aydınlar kullanıldı. Kimi zaman ihanet şebekeleri kullanıldı. Maalesef kimi zaman da siyaset kurumu, siyasetçiler kullanıldı.

İrem Derici'nin babası kim? Reklamcı Hulusi Derici kimdir? İrem Derici'nin babası kim? Reklamcı Hulusi Derici kimdir? Haberi Görüntüle

"BİRİLERİ HALA MANEVİ İŞGAL PROJESİNE TAŞERONLUK YAPIYOR"

Eskisi kadar olmasa da hala birilerinin bu manevi işgal projesine taşeronluk yaptığını görmekteyiz.

Aralarında FETÖ'cü ve bölücülerin de olduğu malum mahfiller bunu son derece planlı ve sinsice yapıyor. Biz bunlardan ülkeye kötülük dışında, nifak ve husumet dışında zaten bir şey beklemiyoruz.

Kimileri cenaze üzerinden siyaset yapıyor. Aile müessesesi, dini kurumlar, hatta Diyarbakır halkı hedef alınıyor. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading