Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası kira artışlarının üzerine gideceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası kira artışlarının üzerine gideceğiz

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası bu kiraları artıranların üzerine çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler. Bunların önüne öyle yasaklamayla geçilemez. Onların çözüm yolları yine üretimdir. Daha çok konut yapacağız ki ev fiyatları düşsün. Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapacak olan ancak biziz.'' dedi.

Gündem

01.02.2024, 03:45

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında birçok ilde seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. 

Erdoğan'ın bugünkü adresi Ankara Pursaklar oldu. Erdoğan, Pursaklar'da coşkulu kalabalığa hitap etti.

Erdoğan, ''Milletimiz terör örgütleriyle yol yürüyenleri affetmez. Bay Bay Kemal şunu bilesin ki; yanına kimi alırsan ve kiminle yol yürürsen yürü bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz.'' diyerek muhalefete sert sözlerle yüklendi.

Hayat pahalılığına değinen Erdoğan, ''Gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası bu kiraları artıranların üzerine çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler. Bunların önüne öyle yasaklamayla geçilemez. Onların çözüm yolları yine üretimdir. Daha çok konut yapacağız ki ev fiyatları düşsün. Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapacak olan ancak biziz.'' dedi.

Öte yandan Erdoğan, Kuyubaşı-Esenboğa-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Metro Hattı'nı yatırım programına aldıklarını duyurdu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından  öne çıkanlar şu şekilde;

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail utanç verici katliamlar yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail utanç verici katliamlar yapıyor! Haberi Görüntüle

''BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ''

Ankara ülkemizin lokomotif şehridir. Bunun için Ankara'nın üretim tarafını güçlendirmemiz gerekiyor. Türkiye yıllarca yüksek sanayiye dayalı üretimden bilinçli olarak uzak tutulmuştur. Milletimiz terör örgütleriyle yol yürüyenleri affetmez. Bay Bay Kemal şunu bilesin ki; yanına kimi alırsan ve kiminle yol yürürsen yürü bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Vesayet arayışında olanları şimdiden sandık korkusu sardı. Kayıplarına bahaneler uydurmak için şimdiden çalışmaya başladılar. Sandık kurullarına bile güvenmiyorlar. Ne yapsalar boş. 14 Mayıs'ta önümüzdeki son engelleri açmakla kalmayacağız.

Türkiye-Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

''BU ŞEHRİN ÖNÜNDE DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL VAR''

Ankara sadece Selçuklu'dan Osmanlı'ya önemli bir şehir ülkemizin başkenti değildir. Ülkemizin lokomotif şehridir. Bu şehrin önünde daha gidilecek çok yol var. Bir ülkenin zenginliği üretimiyle olur. Şayet petrol ve doğalgaz gibi yer altı zenginliğiniz yoksa çalışmaktan başka seçeneğiniz yoktur. Tarım ülkesi olmuşuz ama çok düşük üretimle ancak karnımızı doyuracak kadar üretim yapmışız. Madenlerimizi en ilkel şekilde en düşük katma değerle çıkartabilmişiz. Biz Türkiye'de bu kısır döngüyü kırdık. 

Hacer Çağla'nın ölümüne ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı! Ölmeden önce son mesajları yürek burktu! Hacer Çağla'nın ölümüne ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı! Ölmeden önce... Haberi Görüntüle

KİRALARDAKİ FAHİŞ ARTIŞLAR: SEÇİM SONRASI ÜZERİNE GİDECEĞİZ

Asıl sorunumuz enflasyon. Sorunların farkındayız. Gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası bu kiraları artıranların üzerine çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler. Herkesi hak ettiği refah seviyesine yine biz çıkarırız. Bunların önüne öyle yasaklamayla geçilemez. Onların çözüm yolları yine üretimdir. Daha çok konut yapacağız ki ev fiyatları düşsün. Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapacak olan ancak biziz.

Son dakika... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yönlü trafiğe kapatıldı: Köprüye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi Son dakika... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yönlü trafiğe kapatıldı:... Haberi Görüntüle

''MUHALEFETİN VAATLERİ YALAN''

Millet olarak Gezi olaylarından beri maruz kaldığımız olayların bir boyutunu da ekonomi oluşturuyordu. Kovid salgınında biz daha çok ürettik daha çok sattık. Ukrayna-Rusya savaşında biz kendimizi ülke ve ekonomik olarak farklı yere koyduk. Dünyadaki gelişmeleri byle kendi lehimize çevirdik. Biz bu mücadeleyi verirken muhalefet ne yaptı? Belediye seçimlerinde verdiklleri namus sözünü tuttular mı? Kazandıkları belediyelerde kimsenin işine son verilmeyeceğine dair Bay bay Kemal namus sözü vermişti. Ne oldu, bu söz yerine geldi mi? Dikkat edin, namus sözü veriyor ama yerine gelmiyor. Muhalefetin vaatleri yalan.

İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı? İsmail Saymaz Sözcü TV'de neden yok, ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

"21 YILDA YAPTIKLARIMIZI 21 HAFTADA YIKMAK İSTİYORLAR"

Karşımızda bizim 21 yılda yaptıklarımı 21 haftada yıkacak bir zihniyet var. Aman ha kendinizin ve evlatlarınızın geleceği için küskünlükleri geride bırakın ve sandıklara sıkı sıkıya sarılın. Demek ki kumar masasında oturmaya alışkın olanlar yine kumar masasında oturmaya devam ediyor. Meral hanım masadan ayrılamadı. Aynı şekil "noter değil" dedi. Oradan da ayrılamadı. Tüm teröristlerle Bay Bay Kemal el ele. Omuz omuza. Gücünü onlardan alıyor. Bu ülkeyi biz böldürtmeyeceğiz. Bu ülkeyi teröristlerle el ele dolaşanlara kaptırmayacağız.

Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada daha sıcak günler var! Hafta sonu dışarı çıkacaklar dikkat! Sıcaklıklar geride kaldı! Şimdi sırada... Haberi Görüntüle

''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GÜÇLÜ AİLELER KURACAĞIZ''

LGBT Cumhur İttifakı'na sızamaz. Biz aile kurumunun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bununla ilgili adımları seçim sonrası atacağız. Anayasa değişikliği, yasalarla birlikte güçlü aileleri kuracağız. Eğer güçlü aileniz olmazsa güçlü millet olamazsınız. Seçim sonrası bu ekibin tamamını tarihin tozlu sayfalarına kaldırarak ülkemize ayrı bir hizmet edeceğiz. 

TÜRKSAT 6A fırlatılmaya hazır: Testler tamamlandı, SpaceX Falcon 9 roketiyle uzaya yolculuk yapacak TÜRKSAT 6A fırlatılmaya hazır: Testler tamamlandı, SpaceX Falcon 9 roketiyle... Haberi Görüntüle

ANKARALILARA METRO MÜJDESİ

Terör örgütlerinden temizlediğimiz dağlardan şimdi petrol fışkırıyor. Kuyubaşı-Esenboğa-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Metro Hattı'nı yatırım programına aldık.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading