Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün'e gidecek! Masada İsrail- Filistin ihtilafı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün'e gidecek! Masada İsrail- Filistin ihtilafı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü Ürdün'de önemli temaslarda bulunacak. Erdoğan, başkent Amman'da Ürdün Kralı 2. Abdullah ile bir araya gelecek. Bu ziyaret Ürdün'e yapılacak ikinci ziyaret olma açısından önem arz ediyor.

Gündem

23.01.2024, 19:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. Pazartesi günü Ürdün'e önemli bir ziyarette bulunacak olan Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı döneminde Ürdün'e yapacağı ikinci ziyaret olması açısından önem arz ediyor.

Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım gün mü? Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım... Haberi Görüntüle

AMMAN'DA RESMİ TÖRENLE KARŞILANACAK

Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah tarafından başkent Amman'da resmi törenle karşılanacak.

Önce baş başa görüşecek iki lider, ardından heyetler arası toplantıya başkanlık edecek. El Hüseyniye Sarayı’ndaki görüşmelerde Türkiye-Ürdün ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek.

TEKNOFEST öncesi gövde gösterisi: Akıncı TİHA Adana'yı selamladı! TEKNOFEST öncesi gövde gösterisi: Akıncı TİHA Adana'yı selamladı! Haberi Görüntüle

İSRAİL-FİLİSTİN İHTİLAFI MASADA

Başta ticaret ve turizm olmak üzere pek çok alanda iş birliğinin daha da artırılması için atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

Görüşmelerde bölgesel gelişmeler de masada olacak. Liderler özellikle İsrail ile Filistin arasındaki ihtilafı konuşacak. Sorunun kapsamlı ve kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulması için görüş alışverişinde bulunulacak.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı: Sevgilisine kocasını öldürtmüş Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı: Sevgilisine kocasını öldürtmüş Haberi Görüntüle

SURİYE'DEKİ KRİZ GÖRÜŞÜLECEK

Türkiye ve Ürdün en fazla Suriyeli sığınmacıya ev sahipliği yapan ülkeler sıralamasında ilk üçte yer alıyor. Bu çerçevede Erdoğan'ın Ürdün kralı ile görüşmesinde Suriye'deki kriz de ele alınacak.

Rusya-Ukrayna savaşı öne çıkan bir diğer başlık olacak.

Erdoğan, bölgede barışın yeniden tesis edilmesi adına Türkiye'nin yürüttüğü çabaları anlatacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading