Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan verileri paylaştı: Çapsızlara kulak asmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan verileri paylaştı: Çapsızlara kulak asmayacağız

Ulaşım alanında yapılan yatırımların karşılığının alındığını söyleyerek, bayramdaki verileri paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Millet yol mu yiyecek” diyerek yatırım düşmanlığı yapan çapsızlara kulak asmayacağız. Ülkemizin dört bir köşesini demir ağlarla, yollarla, otobanlarla; viyadük, köprü, tünel, alt geçit ve üst geçitlerle örmeye devam edeceğiz.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Gündem

26.06.2024, 15:30

9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler memleketlerine ya da tatil beldelerine hücum etti. Şehirler arası otobüs seferlerinde 3 milyon 782 bin insan sevdikleriyle buluştu.

Kurban Bayramı tatilinde havalimanlarında 52 bin 819 uçuş ile 7 milyon 916 bin 726 yolcuya hizmet verildi. Turizm bölgelerindeki havalimanlarında ise bayram tatili süresince 2024 yılının yolcu rekorları kırıldı. Demiryollarıyla seyahat edenlerin sayısı ise 7 milyon 520 bine yaklaşıyor. Otoyolları kullanan araç sayısı da 21 milyonun üzerine çıktı. İstanbul, Antalya ve pek çok uluslararası havalimanı bayram tatili boyunca yolcu ve uçak seferi rekorları kırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 9 günlük Kurban Bayramı tatiline ilişkin açıkladığı verileri sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Koç Holding'in acı kaybı:  Can Kıraç hayata veda etti! Koç Holding'in acı kaybı: Can Kıraç hayata veda etti! Haberi Görüntüle

''3 MİLYON 782 BİN İNSANIMIZ SEVDİKERLİYLE BULUŞTU''

'Uzakları yakınlaştırmak, sevenleri buluşturmak, vatandaşlarımıza güvenli, huzurlu ve konforlu seyahat imkânı sunmak amacıyla hizmete verdiğimiz ulaştırma yatırımlarımızın karşılığını katbekat fazlasıyla aldık, alıyoruz.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte vatandaşlarımız memleketlerine ve tatil bölgelerine seyahat etti. Sadece şehirler arası otobüs seferlerinin sayısı 108 bini buldu. Bu seferler sayesinde 3 milyon 782 bin insanımız sevdikleriyle buluştu.'' ifadelerini kullandı.

Kripto para düzenlemesi için gözler Meclis'te Kripto para düzenlemesi için gözler Meclis'te Haberi Görüntüle

''UÇAK SEFERLERİ REKOR KIRDI''

Erdoğan paylaşımının devamında ''Demir yollarıyla seyahat edenlerin sayısı ise 7 milyon 520 bine yaklaşıyor. Otoyollarımızı kullanan araç sayısı 21 milyonun üzerine çıktı. Asya ve Avrupa’yı birleştiren Avrasya Tüneli’nden bayramın son günü 94 bin 454 araç geçişi oldu. İstanbul, Antalya ve diğer pek çok uluslararası havalimanımız, bayram tatili boyunca yolcu ve uçak seferi itibarıyla yeni rekorlar kırdı. Aynı başarı Yavuz Sultan Selim, Orhangazi Köprüsü gibi diğer projelerimiz için de geçerlidir.'' bilgisini verdi.

İstanbul'da Halk Ekmek ne kadar oldu? Halk Ekmeğe zam mı geldi? İstanbul'da Halk Ekmek ne kadar oldu? Halk Ekmeğe zam mı... Haberi Görüntüle

''YATIRIM DÜŞMANLIĞI YAPAN ÇAPSIZLARA KULAK ASMAYACAĞIZ''

Yatırım düşmanlığı yapan çapsızlara kulak asılmaması gerektiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Millet yol mu yiyecek” diyerek yatırım düşmanlığı yapan çapsızlara kulak asmayacağız. Ülkemizin dört bir köşesini demir ağlarla, yollarla, otobanlarla; viyadük, köprü, tünel, alt geçit ve üst geçitlerle örmeye devam edeceğiz.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading