Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlerine kavuşan depremzede aileyi ziyaret etti: 5 gün enkaz altında kalmışlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlerine kavuşan depremzede aileyi ziyaret etti: 5 gün enkaz altında kalmışlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde Hatay'da enkaz altında kalan ve 5. günde kurtarılan İpek ailesini ziyaret etti.

Gündem

26.10.2024, 22:08

Hatay'da Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen, "Yeniden Daha Güçlü Anadolu 130 Bin Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin ardından Hatay'da, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde enkaz altında kalan ve depremin 5'inci gününde madenciler tarafından 3 saat süren çalışma sonucu kurtarılan İpek ailesini yeni konutunda ziyaret etti.

Operasyon bölgesinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Mağaradan hava savunma silahı çıktı Operasyon bölgesinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Mağaradan hava savunma... Haberi Görüntüle

İPEK ÇİFTİYLE KONUŞTU, ÇOCUKLARA HEDİYE VERDİ

Ahmet İpek ve Ceylan İpek çiftinden depremde yaşadıklarıyla ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara hediye verdi. 

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya eşlik etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading