Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana çıkarması! Peş peşe kritik temaslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana çıkarması! Peş peşe kritik temaslar

Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin ikinci gününde temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh ile bir araya geldi. Erdoğan daha sonra Katar Emiri Al Sani ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüşmesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Lübnan'a yönelik İsrail tehdidi, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki temasları kapsamında, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin Devlet Başkanı Şi ile görüşmesinde ikili ilişkiler, Ukrayna-Rusya savaşı, İsrail'in Filistin'e saldırıları, küresel ve bölgesel gelişmeler ele alındı.    

Gündem

04.07.2024, 22:22

Yoğun diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’da Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Bağımsızlık Sarayı‘na geldi.

Erdoğan'ı burada, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev karşıladı.

İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! İstanbul emniyetinden nefes kesen operasyon: Göçmen kaçakçısı suçüstü kafeslendi! Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE KRİTİK TEMASLAR

Aile fotoğrafında yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında bir dizi ikili görüşme gerçekleştirdi.

Zirvenin ikinci gününde temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh ile görüştü.

Kırgızistan'da darbe girişimi | Darbe engellendi mi? Kırgızistan'da darbe girişimi | Darbe engellendi mi? Haberi Görüntüle

MOĞOLİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh ile bir araya geldi.

Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Rumları korkutan sözler: Güney Kıbrıs soykırıma destek verirse Türkiye'nin müdahale hakkı doğar Rumları korkutan sözler: Güney Kıbrıs soykırıma destek verirse Türkiye'nin müdahale... Haberi Görüntüle

AL SANİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan'ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüşmesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Lübnan'a yönelik İsrail tehdidi, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası toplumun, İsrail'i durdurmak için bir an önce adım atması, ortak çalışma yürütmesi gerektiğini belirtti.

Zirve toplantısına katılan heyetler onuruna verilecek resmi yemeğe iştirak edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Genişletilmiş Oturumu'na katılacak.

Selçuk Bayraktar duyurdu: Bayraktar TB3 SİHA'dan bir başarı daha Selçuk Bayraktar duyurdu: Bayraktar TB3 SİHA'dan bir başarı daha Haberi Görüntüle

AİLE FOTOĞRAFI

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in ev sahipliğinde "ŞİÖ +" formatında Bağımsızlık Sarayı'nda düzenlenen zirve öncesinde liderler, aile fotoğrafı için bir araya geldi. Burada çekilen aile fotoğrafında, Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer aldı.

Yargıyı sarsan olayda yeni gelişme! Suç ortakları hakime ve savcı meslekten atıldı Yargıyı sarsan olayda yeni gelişme! Suç ortakları hakime ve savcı... Haberi Görüntüle

ÇİN DEVLET BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki temasları kapsamında, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi. Zirvenin yapıldığı Bağımsızlık Sarayı'ndaki görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin Devlet Başkanı Şi ile görüşmesinde ikili ilişkiler, Ukrayna-Rusya savaşı, İsrail'in Filistin'e saldırıları, küresel ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan görüşmede Ukrayna-Rusya savaşı ile İsrail'in Filistin'e saldırılarının yayılma tehlikesinin önemli olduğunu, uluslararası toplumun tedbir alması gerektiğini belirtti.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de yer aldı.

Kanada Büyükelçisi Can Dizdar kimdir? Kanada Büyükelçisi Can Dizdar kimdir? Haberi Görüntüle

LUKAŞENKO İLE GÖRÜŞTÜLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksander Lukaşenko ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında liderler onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Bağımsızlık Sarayı'ndaki resmi yemek, basına kapalı gerçekleştirildi.

Vicdansız! Felçli babaya dayak: Bastonu elinden aldı dehşet saçtı Vicdansız! Felçli babaya dayak: Bastonu elinden aldı dehşet saçtı Haberi Görüntüle

ZİRVE BAŞLADI

Kazakistan'ın başkenti Astana'da "Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24. Devlet Başkanları Zirvesi" başladı. Kazakistan'ın dönem başkanlığında "ŞİÖ+" formatında gerçekleştirilen zirve, Astana'daki Bağımsızlık Sarayı'nda, ŞİÖ üyesi ülke devlet başkanları konseyi toplantısıyla başladı.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’in ev sahipliğindeki toplantıya Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şefket Mirziyoyev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İran Geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir, Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile ŞİÖ Genel Sekreteri Zhang Ming katıldı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading