Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cesedi ormanda bulunan Pelin'in ailesine telefon: Yüreğimiz dağlandı

Manisa Alaşehir’de ailesinin 3 haftadır aradığı, yerel basına kayıp ilanı verdiği 21 yaşındaki Pelin Karaca’nın cansız bedeni bulundu. Karaca’nın gözaltına alınan Ali isimli erkek arkadaşı, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Talihsiz genç kızın cansız bedeni, Uşak Eşme’de ormanlık alanda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pelin Karaca'nın annesi Nihal Karaca ve babası Nuh Karaca ile telefonda görüştü. Erdoğan, telefon görüşmesinde Karaca ailesine başsağlığı mesajı verdi.

Gündem

10.10.2024, 14:23

Son zamanlarda artan kadına şiddet olayları toplumda büyük bir infiale yol açarken benzer bir haber de geçtiğimiz günlerde Manisa'dan geldi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 26 Eylül'den bu yana haber alınamayan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cansız bedeni ormanda bulunmuştu.

Manisa'da meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Pelin Karaca'nın ailesi, kaybolan kızlarının bulunması için polise başvurmuştu.

Pelin Karaca'nın bulunması için haerekete geçen ve çalışma başlatan polis ekipleri, aynı mahallede oturan 37 yaşındaki Ali Uysal'ı gözaltına almıştı.

Terör inlerine girmeye devam: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Terör inlerine girmeye devam: Çok sayıda silah ve mühimmat ele... Haberi Görüntüle

PELİN'İN CESEDİ ORMANDA BULUNDU

Ali Uysal, polise verdiği ifadesinde tartıştıkları Pelin Karaca'yı öldürdüğünü ve Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormana gömdüğünü itiraf etti. İfadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Uysal'ın ifadesi doğrultusunda harekete geçen ekipler, önceki gün Eşme'ye gitti. Polis, ormanda Uysal'ın gösterdiği yerde toprağa gömülü Karaca'nın cansız bedenini buldu.

RFS hangi ülkenin takımı? RFS Rigas kadro değeri ne kadar? RFS hangi ülkenin takımı? RFS Rigas kadro değeri ne kadar? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN PELİN'İN AİLESİNE TELEFON

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Pelin Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pelin Karaca'nın annesi Nihal Karaca ve babası Nuh Karaca ile telefonda görüştü. Erdoğan, telefon görüşmesine Karaca ailesine başsağlığı mesajı verdi.

İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek! 26 Eylül 2024 Perşembe hava durumu İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek!... Haberi Görüntüle

''YÜREĞİMİZ DAĞLANDI''

Karaca ailesine taziye dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle bütün ailenin başı sağ olsun, Pelin kızımız ile ilgili aldığımız haber bizleri yürekten dağladı. Allah kendilerine sabırlar versin. Rabb’im yar ve yardımcıları olsun. Bizler de hukuken üzerimize düşen görev neyse tüm bunların üzerine devlet olarak gidiyoruz, gitmeye devam edeceğiz" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading