Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye 'borç' tepkisi: Üstüne yatmak istiyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye 'borç' tepkisi: Üstüne yatmak istiyorlar

Rize’de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde CHP'li belediyelerin SGK'ya olduğu borçlar vardı. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada "SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li. Toplam 96 milyar liralık borcun 65,1 milyar lirası yani yüzde 68'i CHP'li belediye ve iştiraklerine ait. Borcun üzerine yatmak istiyorlar.'' dedi.

Gündem

27.07.2024, 16:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası Yenileme Projesi, Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Teslimi ile Toplu Açılış Töreni'nden konuşurken önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'on konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

5 ay sonra Ata toprağım Rize’de olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ömrüm sana feda Rize. Gönlümden düşmeyen Rize’yi sevgi ile selamlıyorum. Rize evladını aşkla bağrına basıyor. Rize’ye hizmet ev ödevimiz. Hemşehrilerimden hep tam not aldık. 31 Mart’ta da Rizeli hemşehrilerimiz bize sahip çıktı. Her birinize teşekkür ediyorum. Bizimle milletin arasına kimse giremez. Şehirlerimize hizmet sevdamız dönemlik değil ömürlüktür. Bizim için önemli olan gönül köprülerini yenilemektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası Haberi Görüntüle

KONUTLAR VE DÜKKANLAR TAMAMLANDI

İnşası tamamlanan eserler için Rize’de bulunuyoruz. Son yılların en şiddetli sel baskınında ev ve iş yerlerimiz hasar görmüştü. Hemen kolları sıvadık gece gündüz demeden arkadaşlarımız çalıştı. Konutlarımızı, dükkanlarımızı söz verdiğimiz şekilde pırıl pırıl tamamladık. Toplam 108 konutun yanı sıra 10 dükkânı tamamladık. Bugün anahtar teslimini gerçekleştiriyoruz. Bir çok kentsel dönüşüm projesine de imza attık, 133 konut 20 dükkan inşa edildi. Toplam 368 konut, 31 dükkanı teslim etmiş oluyoruz.

Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Haberi Görüntüle

''AYDER'İ ESKİ GÜZELLİĞİNE KAVUŞTURDUK''

Ayder’in hiçbir yerinde insan kaynaklı kirlilik yaşanmıyor. Rize'ye 855 milyonluk yatırımı kazandırmış oluyoruz. 1 termal, 6 apart otel inşa ettik. Ayder’de daha evvel yapılmış otellerin kirli suları dereye akıyordu. Arıtma tesisi ile önledik. Eski güzelliğine kavuşturduk. Muhteşem eserlere imza attık. 1,6 milyar liralık hizmet ve yatırımı Rize'ye kazandırıyoruz. Güncel rakamlarla Ayder'e toplam 2 milyar 687 milyon liralık yatırım yaparak eski güzelliğine kavuşturduk. Rize İyidere Lojistik Limanı inşaatının gerçekleşme oranı yüzde 50'yi geçti. Proje bedeli 6,4 milyar liraya varan projeyi 2026'da tamamlamayı hedefliyoruz.

Sibel Semerci kimdir? Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci ne iş yapıyor? Sibel Semerci kimdir? Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci ne... Haberi Görüntüle

''LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ''

Bizim gündemimizde toplu açılış var, hizmet var, yatırım var. Biz çalışıyoruz, laf üretmiyoruz. Tüm Türkiye'ye hizmet ve eser üretiyoruz. Bahanelere sarılmadan bölgemizdeki sıkıntılara aldırmadan Türkiye Yüzyılı için mücadele ediyoruz. Muhalefet hizmet etmek yerine mazeret üretim üretiyor. Muhalefet 22 yıldır aynı şeyi yapıyor.  Muhalefet çığırtkanlık ve cazgırlık yapıyor.

İlk kez Kabine'yi ağırlayan Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne özel ışıklandırma İlk kez Kabine'yi ağırlayan Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne özel ışıklandırma Haberi Görüntüle

''MUHALEFETE SGK BORÇLARINI HATIRLATTIM''

Muhalefet popülizm yapmak yerine borçlarını ödesin dedim diye adeta kıyamet koptu. CHP Genel Başkanı açıklamalarıyla gülünç duruma düşüyor. CHP, borçlardan çok rahatsız oldu. Borçlarının hatırlatılması CHP'yi tedirgin etti. Dengeleri bozuldu, motor su kaynattı. Abuk sabuk işler yapıyorlar. CHP’nin genel başkanı açıklamaları ile partisini gülünç duruma düşürüyor. CHP deyince çöp çukur akla geliyor. Kamyonla toplamadığınız borçları elle mi toplayacaksınız.

İstanbul'da organize suç örgütlerine KUYU operasyonları: Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da organize suç örgütlerine KUYU operasyonları: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

''CHP, BORCUN ÜSTÜNE YATMAK İSTİYOR''

SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li. Toplam 96 milyar liralık borcun 65,1 milyar lirası yani yüzde 68'i CHP'li belediye ve iştiraklerine ait. CHP borcun üstüne yatmak istiyor. Borcu olan en fazla olan belediyeler CHP'nin en çok kazandığı belediyeler. CHP'nin borç ödeme gibi bir kültürü yok. Borçların tahsili için gerekli adımlar atılacak.

Türkiye'nin aradığı Narin Güran'dan bir iz var mı? Amcasıyla ilgili flaş gelişme Türkiye'nin aradığı Narin Güran'dan bir iz var mı? Amcasıyla ilgili... Haberi Görüntüle

''ROMA TURUNA GELİNCE PARA VAR''

Bunların borç ödeme gibi alışkanlıkları yok. Ne sözlerine ne borçlarına sadıklar. Vals gösterine gelince, Roma turuna gelince para var. Sosyal Güvenlik Kurumu'na borcunu ödemeye gelince para yok. İnsanda biraz utanma olur. CHP borcunun üstüne yatmak istiyor. Borcu bahane edip iş yapamayız bahanesi üretiyorlar. Eski genel başkanları, genel müdürlüğü döneminde SSK'yı batırmıştı. Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu'nun kötü mirasını aynen sürdürüyor. CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, öncelikle dersine iyi çalışması, ardından enerjisini borcunu ödemekten kaçmak yerine milletin hakkını ödemek için kullanmasıdır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading