Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iç cephe mesajı: Terörsüz Türkiye'yi inşa edeceğiz

Hatay'da Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''29 bin 311 konutu teslim ediyoruz. Evine kavuşmayan hak sahibi kalmayacak. Başkalarının gündemi ne olursa olsun iktidarımızın ve ittifakımızın birinci gündemi depremzedelerimizi süratle yeni yuvalarına kavuşturmaktır.'' dedi. Terörle mücadele mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, ''Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Gündem

26.10.2024, 17:05

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremde yıkılan binaların yerine yeniden inşa edilen toplu konutlar, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''29 bin 311 konutu teslim ediyoruz. Evine kavuşmayan hak sahibi kalmayacak. Başkalarının gündemi ne olursa olsun iktidarımızın ve ittifakımızın birinci gündemi depremzedelerimizi süratle yeni yuvalarına kavuşturmaktır.'' dedi.

Terörle mücadele mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, ''Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda mermiye kafa atacak adamlarımız var! Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda... Haberi Görüntüle

''HATAY BAKIMSIZLIĞA TERK EDİLMİŞTİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın burada katılımcılar yaptığı açıklamalardan bazı satırbaşları şu şekilde;

Bugün kaardeşlik, barış ve tarih şehir Hatay'dayız. 31 Mart süecinde en fzzla hırpalanan şehir Hatay oldu. Hatay bakımsızlığa terk edilmişti. Hatay, ayak oyunlarının ve gündelik siyaetin kurbanı oldu. Hatay'ı alın dedik aldınız. 1 Nisan'da gerçek belediyecilikle tanıştı. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte toplam 8 ilçemizin emaneti emin ve ehil ellere sayenizde teslim edildi. Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuna güvenen Hatay halkına gönülden teşekkür ediyorum.

Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor! Havalar tekrardan mı ısınanacak? Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor! Haberi Görüntüle

''OY YOKSA HİZMET YOK' DİYENLERDEN DEĞİLİZ''

Cumhur İttifakı olarak sizlere layık olmaya çalışacağız. Önemli olan Hatay'ın ayağa kalkması. Hatay'da bundan sonra belediyecilik hizmetlerinde de parmakla gösterilecek. 'Oy yoksa hizmet de tok' diyenlerden değiliz. Hatay'ı güzel yerlere taşıyacağız. Depremzedelerimizi süratle yeni konutlarına kavuşturuyoruz. Bize oy versin ya da vermesin sizlere aşkla hizmet edeceğiz. Durup dinlenmeden çalışıyoruz. Başkalarının gündemi ne olursa olsun iktidarımızın ve ittifakımızın birinci gündemi depremzedelerimizi süratle yeni yuvalarına kavuşturmaktır.

Teröristbaşı Gülen'in ölümü sonrası FETÖ'cülere sanal darbe! Listede kimler var kimler Teröristbaşı Gülen'in ölümü sonrası FETÖ'cülere sanal darbe! Listede kimler var... Haberi Görüntüle

''29 BİN 311 YUVAMIZI TESLİM EDİYORUZ''

11 ilimizi dünyanın en büyük şantiye sahasına dönüştürdük. Şu ana kadar 350 bin 430 ev, iş yeri ihalesi yaptık. 2025 yılı sonunda 452 bin 958 konut, iş yeri ve ahırı teslim etmiş olacağız. Deprem bölgesinde evine girmeyen hiçbir hak sahibimiz kalmayacak. Yıl sonuna kadar 201 binden fazla ev iş yeri teslim edilecek. Bugün 29 bin 311 yuvamızın kuralarını çekerek sahiplerine teslim ediyoruz. 130 bininci afet konutunu depremzedelere teslim etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. El birliği ile tüm şehri ayağa kaldırmak için uğraşıyoruz. Evine kavuşmayan hak sahibi kalmayacak. İllerimizi ayağa kaldırana kadar buradan ayrılmayacağız.

İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! Haberi Görüntüle

''TERÖRSÜZ TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDECEĞİZ''

Ne kandan ve göz yaşından beslenen terör baronları ne gözlerini Hatay'a diken emperyalizmin uşakları Türkiye Yüzyılı ülkümüz ile aramıza giremez. Türkiye çok büyük bir devlettir. Biz meseleleri başkaların gibi çeyrek asırlık tecrübeyle değil 2 bin 200 yıllık bir süreci aşan köklü bir hafıza ile değerlendiriyoruz. İç çephemizi bozamayacaklar. Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz.

Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

''İSRAİL, BÖLGESEL ÇATIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLİYOR''

Batı'nın şımarttığı İsrail, dün gece İran'a saldırdı. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti, bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. Komşumuz İran'a ve İran Hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İsrail bu kafayla bir yere varamayacak. Allah'tan bunların kahrını bekliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading