Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez

AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki taciz iddiası gerginliğine ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz. Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı müessif olayların sebeplerinden biri, muhalefetin zehirli söylemleridir. Kim olursa olsun insanların evlerini, arabalarını yakmak, vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret siyasetine tevessül edilmesini acizlik olarak görüyoruz" dedi.  

Gündem

01.07.2024, 15:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da, AK Parti'nin "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda katılımcılara hitap ederken önemli mesajlar verdi.

Dün akşam Kayseri'de meydana gelen olaylar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz. Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı müessif olayların sebeplerinden biri, muhalefetin zehirli söylemleridir. Kim olursa olsun insanların evlerini, arabalarını yakmak, vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret siyasetine tevessül edilmesini acizlik olarak görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şekilde;

Her konuda diyalog ve dayanışmaya önem verityor, partimizin gündemindeki konulara ortak akılla çözüm yolları arıyoruz. Seçim sonuçlarını masaya yatıracağız. Belediye başkanlarıyla sık sık bir araya geleceğiz. Biz başkaları gibi tepeden inen bir parti değil, bizzat halkın içinden yükselmiş bir partiyiz.

Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Haberi Görüntüle

''DEĞİŞİME HIZLI ADAPTE OLMALIYIZ''

Milletimizin sorunlarına önce belediyelerde çözüm ürettik. 2002'de bize iktidar kapısını açan da 22 yıl boyunca iktidarda turtan da yerfel yönetimlerdeki başarı ve gayretlerimizdir. AK Parti belediyeciliği küresel ölçekte bir marka haline gelmiştir. Öyle ki rakiplerimiz bizi taklit ediyor. Belediye hizmetlerinde daha yenilikçi uygulamalar getirmeliyiz. Değişime hızlı adapte olmalıyız.

Eğirdir'de 7 adet el bombası bulundu: Bölgeye bomba imha ekipleri sevk edildi Eğirdir'de 7 adet el bombası bulundu: Bölgeye bomba imha ekipleri... Haberi Görüntüle

''MUHALEFET UÇUK VAATLERDE BULUNDU''

Şehirlerimizin sorunlarına popülizme bulaşmadan politikalar üretme konusunda hiçbir parti AK Parti kadrolarıyla yarışamaz. Muhalefet, uçuk vaatlerde bulundu. Muhalefet ekonomideki sıkıntıları istismar etti. Bir vaat yarışına girmeyi AK Parti'nin kodlarıyla bağdaştırmadık. Biz her türlü popülizmden uzak durduk.

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

''TÜM KADEMELERDE GEREKEN ADIMI ATACAĞIZ''

Hatay'da 10 yıllık fetret devrinin 31 Mart'ta sona ermesinden memnuniyet duyduk. Tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanan tüm kardeşlerime tekrar şükranlarımı sunuyorum. Seçmenin verdiği mesaj ışığında muhasebemizi yaptık. Milletimizin AK Parti'den talepleri gerçekleşene kadar tüm kademelerde gereken adımları kararlılıkla sürdüreceğiz.

İsmail Küçükkaya'nın acı günü: Annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti İsmail Küçükkaya'nın acı günü: Annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

''VAAAT YAĞMURUNUN YERİNİ ZAM YAĞMURU ALDI''

Muhalefet sözünde durmadı. Bedava yapacağız dedikleri hizmetlerin hepsinde fiyatları artırdılar. Millete verdiği sözleri tutmayanların şahsi reklam ajansı olarak kullandıkları bazı medya kuruluşlarına Roma turu ile diyet borçlarını ödemekte hiçbir kusur etmiyorlar. CHP'li belediyeler kayırmacılığın kitabını yazıyor. Muhalefette 31 Mart'tan önce verdikleri vaatlerin yerini 1 Nisan sabahından itibaren zam yağmuru ve iççi kıyımı yapıldı. Nepotizmin ne demek olduğunu 3 ay içinde milletimize gösterdiler. Belediye binalarını, LGBT paçavralarıyla donatmak dışında herhangi bir icraatları olmadı.

Diyarbakır'da anız yangını! Vali Ali İhsan Su acı haberi verdi: '3 kişi hayatını kaybetti' Diyarbakır'da anız yangını! Vali Ali İhsan Su acı haberi verdi:... Haberi Görüntüle

KAYSERİ'DEKİ OLAYLAR

Toplumda yabancı düşmanlığı ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz. Dün Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı müessif olayların sebeplerinden biri, muhalefetin zehirli söylemleridir. Kim olursa olsun insanların evlerini, arabalarını yakmak, vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret diline tevessül edilmesini acizlik olarak görüyoruz. İstiyoruz ki milletimizin birliği ve bütünlüğü bozulmasın.

11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son bulmalı! 11 kişiyi hayattan koparan 'anız ateşi' için uzmanlardan uyarı: Son... Haberi Görüntüle

''SOSYAL BARIŞIMIZ BOZULMASIN''

Sosyal barışımız bozulmasın. Muhalefet içindeki radikal unsurların da kışkırtmasıyla 28 Şubat dönemini anımsatan uygulamalar yeniden devreye alınmak isteniyor. Buna müsaade edilmemeli. Birilerinin beceriksizliğinin faturasını sığınmacılara kesme kurnazlığına göz yumulmamalı. Muhalefetin aklıselim sahibi aktörlerinden, eski Türkiye'nin kötü hatıralarını tekrar canlandıran sahnelerin önüne geçilmesi noktasında çaba bekliyoruz. Muhalefetin aklıselim sahibi aktörlerinden, eski Türkiye'nin kötü hatıralarını tekrar canlandıran sahnelerin önüne geçilmesi noktasında çaba bekliyoruz.

Yeni radar sistemi cep yakacak: Aşırı hız yapanlar yandı! İşte yeni sistem Yeni radar sistemi cep yakacak: Aşırı hız yapanlar yandı! İşte... Haberi Görüntüle

''HALKIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAKSINIZ''

Harcadığınız paranın milletin parası olduğunu hatırlayacaksınız. Milletin emanetini gözetme konusunda her birinizin azami dikkat ve hassasiyet içerisinde olacağına yürekten inanıyorum. İsraftan mutlaka kaçınacağız. Bizde ayrımcılık olmaz, olmayacak. Oy versin vermesin tüm şehir sakinleri kardeşlerimizdir. Sessiz yığınların, yoksulların belediye başkanı olacaksınız. Milletimizin nabzını tutacak eleştirilerini dinleyeceksiniz. Belediyeler eser ve hizmet siyasetinin amiral gemisidir.

20 Haziran mazota zam mı geldi? Benzin ve motorine bu akşam zam gelecek mi? 20 Haziran mazota zam mı geldi? Benzin ve motorine bu... Haberi Görüntüle

BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİ

Milletimizi bizar eden başıboş köpek sorunu olmak üzere, şu an ülkemizin gündeminde olan meseleleri kati bir çözüme kavuşturacağız. Son rötuşlarını yaptığımız düzenlemenin yasalaşmasıyla yerel yönetimlere büyük sorumluluk düşecek. Biz de gereken desteği sağlayacağız.

6 Şubat'ta yaşadığımız acıların tekrarlanmaması için tüm gücümüzle, tüm imkanlarımızla şehirlerimizi depreme dayanıklı hale getireceğiz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading