Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC paylaşımı: Kardeşlerimizle ekmeğimizi de suyumuzu da paylaşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC paylaşımı: Kardeşlerimizle ekmeğimizi de suyumuzu da paylaşacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KIbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Temmuz itibarıyla KKTC vatandaşı öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle aynı esaslara tabi olmasını kararlaştırdık." ifadelerini kullandı.  

Gündem

20.07.2024, 22:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarını yakından ilgilendiren bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Türkiye olarak Kıbrıslı kardeşlerimizle ekmeğimizi de suyumuzu da geleceğimizi de paylaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Müjdeyi sosyal medya hesabından paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Temmuz itibarıyla KKTC vatandaşı öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle aynı esaslara tabi olmasını kararlaştırdık.

Son dakika: Ömer Çelik'ten siyonist katil Ben-Gvir'e tepki: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir Son dakika: Ömer Çelik'ten siyonist katil Ben-Gvir'e tepki: Mescid-i Aksa... Haberi Görüntüle

"KIBRIS TÜRKÜ ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Aldığımız bu karar Türk üniversitelerinde eğitim görmek isteyen Kıbrıs Türkü öğrencilerimize hayırlı olsun.

Türkiye olarak Kıbrıslı kardeşlerimizle ekmeğimizi de suyumuzu da geleceğimizi de paylaşmaya devam edeceğiz.

50 yıl önce bu topraklarda tesis ettiğimiz barış ve huzur ortamını inşallah muhafaza edecek, bunun zedelenmesine izin vermeyeceğiz."

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading