Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde ettiği zafer

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde ettiği zafer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "Millet olarak yılmadan, zorluklar ve saldırılar karşısında geri adım atmadan, birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlarımıza yürüyoruz." ifadelerini kullandı.   

Gündem

25.07.2024, 10:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu belgesi olarak nitelediği Lozan Barış Antlaşması ile Türk milletinin elde ettiği zaferin uluslararası alanda da onaylandığını kaydetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın 101'inci yıl dönümü için bir mesaj paylaştı.

Almanya'daki kanlı festivalde Türk vatandaşı zarar gördü mü? Dışişleri'nden açıklama Almanya'daki kanlı festivalde Türk vatandaşı zarar gördü mü? Dışişleri'nden açıklama Haberi Görüntüle

'MİLLETİMİZİN ELDE ETTİĞİ ZAFER, ULUSLARARASI ALANDA DA ONAYLANMIŞTIR'

Erdoğan mesajında  "Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu belgesi olarak addettiğimiz Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci yıl dönümüdür. Lozan Barış Antlaşması sayesinde milletimizin vatan topraklarını işgal eden müstevlilere karşı elde ettiği zafer, uluslararası alanda da onaylanmıştır" ifadelerini kullandı.

Kayıp Narin soruşturmasında çarpıcı detay: Islak mendil ve 12 dakikanın sırrı araştırılıyor! Kayıp Narin soruşturmasında çarpıcı detay: Islak mendil ve 12 dakikanın... Haberi Görüntüle

'BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AYDINLIK YARINLARA YÜRÜYORUZ'

Türkiye'nin bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirdiğini belirten Erdoğan şunları aktardı:

"Her gün yeni bir krizin patlak verdiği, geleceğe dair belirsizliklerin arttığı bir dönemde ülkemiz, Türkiye Yüzyılı hedeflerine odaklanmış durumdadır. İçinde bulunduğumuz asra milletimizin mührünü vurma irademizin önüne inşallah kimse geçemeyecektir. Millet olarak yılmadan, zorluklar ve saldırılar karşısında geri adım atmadan, birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlarımıza yürüyoruz.

Bu düşüncelerle Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci seneidevriyesinde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını, bağımsızlığımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize hayırlı ve bereketli ömürler diliyorum."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading