Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Millete özür borcu var

Partisinin genel merkezinde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özgür Özel vardı. Sokak röportajında halkın iradesine dil uzatan Dilruba Kayserilioğlu'nu 30 Ağustos'ta baş köşeye oturtan Özgür Özel'e seslenen Erdoğan, ''O fotoğraf Türk demokrasisine Türk siyasetine yakışmamıştır. Bu lekenin süratle temizlenmesi kanaatindeyiz. Milletimiz o fotoğraf karesine girenlere gereken tepkiyi verecek. Özel'in de millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz.'' dedi.

Gündem

10.09.2024, 17:52

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”na katıldı.

Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özgür Özel vardı. Sokak röportajında halkın iradesine dil uzatan Dilruba Kayserilioğlu'nu 30 Ağustos'ta baş köşeye oturtan Özgür Özel'e seslenen Erdoğan, ''O fotoğraf Türk demokrasisine Türk siyasetine yakışmamıştır. Bu lekenin süratle temizlenmesi kanaatindeyiz. Milletimiz o fotoğraf karesine girenlere gereken tepkiyi verecek. Özel'in de millete bir özür borcu olduğuna inanıyoruz.'' dedi.

Burada katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Kimseyi ötekeleştirmeden 85 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz. 23 yıldır beraberiz, kardeşiz. Kendini milletin üzerinde gören güruhtan nice saldırılar geldi. Milletimizi birbirine düşürmek, sokakları karıştırmak, vesaye ortamı oluşturmak için her yolu denediler. Yıllarca vesayetle uğraştık, mücadele ettik. Kökü mazide, gözü atide bir partiyiz.

Toroslar'da neler oluyor? 100 milyon TL'lik vurgun! Adrese teslim ihaleler deşifre oldu iddiası Toroslar'da neler oluyor? 100 milyon TL'lik vurgun! Adrese teslim ihaleler... Haberi Görüntüle

''HAYAT PAHALILIĞIN FARKINDAYIZ''

23 yılda Türkiye'ye tarihinin en büyük kalkınma ve demokrasi atılımını yaşatan AK Parti kadrolarıdır. 81 ilin tamamında eserlerimizle insanlarımızın hayatına dokunduk. Ülkemize 23 yılda çağ atlattık. Gönülde gönüle köprüler kurduk. Bu sevda, Türkşiye Yüzyılı'nı inşa etme sevdasıdır.  AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak, tam bir kenetlenme içinde, tam bir dayanışma içinde aydınlık yarınlara beraber yürüyeceğiz. İşçimizin, emeklimizin,, çiftçimizin hayat pahalılığı nedeniyle karşılaştığımız sorunların farkındayız. Vatandaşın derdine kulak kapatmıyoruz. Milletin her şikayetinin başımızın üstünde yeri var.

İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar kaçamıyor İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar... Haberi Görüntüle

''MUHALEFET KOLTUK KAVGASINA DÜŞTÜ''

Muhalefetin yönettiği şehirlerde çevre yağması almış başını gidiyor. İzmir Körfezi'nde balıklar nefes alamaz duruma geldi. Kayırmacılık skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. İş bilmezlikleri artık kendi tabanlarının bile sabrını taşırıyor ama bunlar ortada fol yok yumurta yokken koltuk kavgası veriyorYönettikleri şehirlerde çevre yağması almış başını gidiyor. İzmir Körfezi'nde kirlilik sebebiyle balıklar nefes alamıyor, bırakın insanları. Muhalefette her türlü ayak oyunu var. Muhalfet koltuk kavgasına düştü.

Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı? Osimhen neden kadro dışı kaldı? Osimhen Napoli'de ne yaptı? Haberi Görüntüle

''ÖZGÜR ÖZEL'İN MİLLETE ÖZÜR BORCU VAR''

Kendi ikballeri dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Gazi Mustafa Kemal'in kurucusu olduğu partiyi, 'cumhura hakaret edenleri himaye partisine' dönüştürdüler. Atatürk'ün partisini Atatürk'e hakaret edenlerle doldurdular. Değiştik dediler, normalleştik dediler, eski alışkanlıklarımızık terk ettik dediler ama milletin iradesine hakret eden bir şahsı 30 Ağustos'ta baş köşeye oturttular. Milletimiz o fotoğraf karesine gereken tepkiyi gösterecek. Millet, iradesine dil uzatını affetmez. CHP liderinin millete bir özür borcu var. 

Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

''BİZİM GÜNDEMİMİZDE ESER ÜRETMEK VAR''

Muhafelet neyle uğraşırsa uğraşsın bizim gündemimizde enflasyonu düşürmek ve hayat pahalılığına sona erdirmek var. Bizim gündemimizde deprem bölgesini ayağa kaldırmak, istihdam, ihracatı artırmak, millete verdiğimiz sözleri tutmak var. Bizim gündemimizde eser üretmek var. Bugüne kadar olduğu gibi milletimize eser üretmeyi sürdüreceğiz. Sorumlu siyaset anlayışına her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyoruz. Muhalefet başta olmak üzere tüm siyasi partilerden sağduyuyu önceleyen tavır bekliyoruz.

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG sonuçları) ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG... Haberi Görüntüle

''12 EKİM'DE KONGRE MARATONU BAŞLIYOR''

Türkiye buluşmalarıyla tüm Türkiye'yi ilçe ilçe, mahalle mahalle taracayağız. Milletin farklı kesimleriyle bir araya geleceğiz. Güçlenmiş şekilde yola devam edeceğiz.12 Ekim'de kongre maratonu başlıyor. Boş atrtışmalara ve ucuz polemiklere takılmayın. Muhalefetin, özellikle bölücü örgütün siyasi uzantılarının tahrik ve kutuplaştırıcı diline, milletin sinir uçlarıyla oynayan provokatif diline prim vermeyin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading