Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Süreci suistimal ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Süreci suistimal ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti MYK'da CHP ile yaşanan son gerilime değindi. Erdoğan, CHP'nin sekteye uğrattığı “siyasette yumuşama” hamlesine ilişkin, “Özgür Özel herkesi aynı anda idare ediyor. Bizim iyi niyetle başlattığımız bu süreci ne yazık ki suistimal ettiler” ifadelerini kullandı.

Gündem

26.06.2024, 11:29

31 Mart yerel seçimlerin hemen ardından siyasette normalleşme sürecine girilirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı önce telefonla arayıp Şeker Bayramı'nı kutlamış ardından kendisini makamında ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP liderine iade-i ziyarette bulunmuştu. Ancak Özgür Özel'in  Cumhur İttifakı için ‘suç ortağı’ ifadesini kullanması siyasette yumuşamaya gölge düşürdü.

Pazartesi günü gerçekleştirilen ve yaklaşık 5 saat süren AK Parti MYK toplantısında birçok konu masaya yatırılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile yaşanan gerilime değindi.

Valilik harekete geçti! Doktordan pes dedirtecek vurgun: Ölülere obezite tedavisi yapmış! Valilik harekete geçti! Doktordan pes dedirtecek vurgun: Ölülere obezite tedavisi... Haberi Görüntüle

''SÜRECİ SUİSTİMAL ETTİLER''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Merkez’in karşısına yapılan yeni binada ilk kez gerçekleştirilen toplantıda yaptığı değerlendirmede, CHP ile yaşanan son gerilimin sekteye uğrattığı “siyasette yumuşama” hamlesine ilişkin, şu ifadeleri kullandı;

''Talep onlardan geldi biz de nazikçe kabul ettik. Bizim iade-i ziyaretimizden sonra Özgür Özel hemen İstanbul’a gidip ilgili belediye başkanının yanında çok çirkin, nezaketsiz, nahoş bir şekilde Cumhur İttifakı için ‘suç ortağı.' dedi. Güya böyle yaparak herkesi aynı anda idare ediyor. Bizim iyi niyetle başlattığımız bu süreci ne yazık ki suistimal ettiler” 

Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez görüntülendi Binayı saran örtü kalktı! Haydarpaşa Garı yıllar sonra ilk kez... Haberi Görüntüle

''İTTİFAKI YIPRATACAK HER ŞEYDEN UZAK DURACAĞIZ''

Cumhur İttifakı’nın kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarına, “Cumhur İttifakı’nın ne şartlarda kurulduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bu konuda çok hassas ve dikkatli olacağız. Birilerinin istediği ittifakı yıpratmak. İttifakı yıpratabilecek her şeyden uzak duracağız” uyarısında bulunduğu kulislerde konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading