Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı: Hocamızın vefatından derin üzüntü duydum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı: Hocamızın vefatından derin üzüntü duydum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 79 yaşında hayatını kaybeden akademisyen, yazar ve mütefekkir Prof. Dr. Nazif Gürdoğan için başsağlığı mesajı yayımladı.  

Gündem

20.08.2024, 20:45

Akademisyen, yazar ve mütefekkir Prof. Dr. Nazif Gürdoğan 79 yaşında hayatını kaybetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akademisyen, yazar ve mütefekkir Prof. Dr. Nazif Gürdoğan'ın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Ziynet çalan kadın 'Piknik' yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11 gözaltı kararı olduğu ortaya çıktı! Ziynet çalan kadın 'Piknik' yaparken yakalandı: 53 suç kaydı, 11... Haberi Görüntüle

'HOCAMIZIN VEFATINDAN DERİN ÜZÜNTÜ DUYDUM'

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti’mizin kurucularından, değerli akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan hocamızın vefatından derin üzüntü duydum.

Kıymetli yol ve dava arkadaşımız Ersin Nazif Gürdoğan’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına, talebelerine, eğitim camiamıza ve AK Parti’mize başsağlığı diliyorum."

9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi günü İstanbul'da lisede, ortaokulda ve ilkokulda dersler geç mi başlayacak? 9 Eylül (yarın) lisede dersler saat 10'da mı başlayacak? Pazartesi... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Akademisyen, yazar ve mütefekkir Prof. Dr. Nazif Gürdoğan 79 yaşında Hakk'a yürüdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading