Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teröristbaşı Gülen'in ölümüne ilişkin ilk açıklama

Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletin çocuklarını mankurtlaştıranların sonu onursuz ölümdür. FETÖ'cü sırtlanların ensesindeyiz. Devletimizin kurumlarının tüm nefesi hem Türkiye'de hem dünyada FETÖ'cü sırtlan sürüsünün ensesinde olackatır. FETÖ bitene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Baş hainin ölümüyle şehit ailelerimizin yüreği biraz soğumuş,gazilerimiz biraz teselli bulmuş, Türkiye'ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağı görülmüştür. Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz.'' dedi.

Gündem

22.10.2024, 15:28

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada katılımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

'Teröristbaşı FETÖ'nün ölümüne ilişkin konuşan Erdoğan, ''Milletin çocuklarını mankurtlaştıranların sonu onursuz ölümdür. FETÖ'cü sırtlanların ensesindeyiz. Devletimiizn kurumlarının tüm nefesi hem Türkiye'de hem dünyada FETÖ'cü sırtlan sürüsünün ensesinde olackatır. FETÖ bitene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Baş hainin ölümüyle şehit ailelerimizin yüreği biraz soğumuş,gazilerimiz biraz teselli bulmuş, Türkiye'ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağı görülmüştür. Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Milletin teveccühünü yanlış yorumlayan bir kadro değiliz. Durmadan, dinlemeden koşturuyoruz. Milletin emanet ettiği iradesini lekesiz taşımaya çalışıyoruz. Gün oldu bürokratik oligarşiye ve vesayete karşı durduk. Teröere karşı canımızı ortaya koyduk. 15 Temmuz gecesi milletimizle sırt sırta verdik. FETÖ'cü alçaklara haddini bildirdik. Hamdolsun bugüne kadar milletimize mahçup olacak hiçbir iş yapmadık, gün oldu darbecilere meydan okuduk. Eli kanlı terör örgütlerine karşı canımızı ortaya koyduk, haksızlığa baş eğmedik.

Evimin altından fay hattı geçiyor mu? e-Devlet fay hattı sorgulama ekranı Evimin altından fay hattı geçiyor mu? e-Devlet fay hattı sorgulama... Haberi Görüntüle

''FETÖ'CÜLERE ÜLKEYİ TESLİM ETMEDİK''

FETÖ'cülere ülkeyi teslim etmedik. Vesayete, mafyaya, çetelere, terör örgütlerine, haksızlığa, hukuksuzluğa, statükonun bekçiliğine soyunan antidemokratik odaklara hiçbir zaman baş eğmedik. 15 Temmuz'da ölüm kusan silahlara, bomba yağdıran uçaklara, sinsice, namussuzca millete kurşun sıkan FETÖ'cü alçaklara aziz milletimizle hadlerini bildirdik. Darbecilerin, hainlerin, gözünü kan ve nefret bürümüş haysiyet fukaralarının tekmilini birden bozguna uğrattık.

Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası yurdu saracak Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası... Haberi Görüntüle

''BAŞ HAİNİN SONU ONURSUZ BİR ÖLÜM OLDU''

Milletin çocuklarını hizmet diyerek, himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz ölüm olmuştur. FETÖ'cü sırtlanların ensesindeyiz. Devletimiizn kurumlarının tüm nefesi hem Türkiye'de hem dünyada FETÖ'cü sırtlan sürüsünün ensesinde olackatır. FETÖ bitene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Baş hainin ölümüyle şehit ailelerimizin yüreği biraz soğumuş, gazilerimiz biraz teselli bulmuş, Türkiye'ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağı görülmüştür.

DMM'den 'kaçak göçmen' iddialarına yalanlama: 'Göç dalgası söz konusu değildir' DMM'den 'kaçak göçmen' iddialarına yalanlama: 'Göç dalgası söz konusu değildir' Haberi Görüntüle

''MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK''

Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz. Bu dünyadan işledikleri suçların, hakkına girdikleri insanların, döktükleri şehit kanlarının hesabını vermeden gittiler ama ilahi adaletten kaçamayacaklar. Baş hainin ölümü şehit ailelerimizin yüreğini bir nebze soğuttu.

Bebeğin fişini çek! 8 bin TL için bebek öldürmüşler: Annenin şikayeti her şeyi ortaya çıkardı! Bebeğin fişini çek! 8 bin TL için bebek öldürmüşler: Annenin... Haberi Görüntüle

''İÇ CEPHEMİZİ GÜÇLÜ TUTMALIYIZ''

İsrail'in Gazze'de yaktığı şimdi de Lübnan'a taşıdığı yangın günbegün sınırlarımıza yaklaşırken iç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. Coğrafyamızın içinde bulunduğu tehlikeli konjonktür, siyasetçiler olarak hepimizi daha sorumlu ve ağır başlı davranmaya teşvik etmektedir. İktidar-muhalefet fark etmeksizin hepimizin, ülkeye faydası dokunmayan tartışmalara, çekişmelere, kayıkçı kavgalarına prim vermemesi önemlidir. Türkiye'nin geleceğinde teröre ve terörün karanlık gölgesine yer olmadığını herkesin idrak etmesini bekliyoruz.

KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan ile atanılır? 60-70-80 alanlar atanır mı? KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan... Haberi Görüntüle

''İSRAİL ATEŞİ ÜLKEMİZE YAKLAŞIYOR''

İsrail, ateşi ülkemize yaklaşıyor. Haritaların kanla çizilmek istendiği bugünlerde birlik olmalıyız. Siyasette yeni ve temiz bir sayfa açılmalıdır. Gerilim ve sokak siyaseti, sadece buna tevessül edenlere değil tüm ülke ve millete kaybettirecektir. Bölgemizin içinden geçtiği kritik günlerde bir ve baraber olmalıyız. Sandığın ufukta görünmediği önümüzdeki 3,5 yıllık süreyi, ülkemiz ve milletimiz açısından bir icraat seferberliğine dönüştürmenin çabasındayız. Türkiye'ye kaybettirecek bir denklemin veya şahsi hesabın içerisine girenleri bu millet asla affetmez.

Kaspi nedir? Hepsiburada kime satıldı? Kaspi nedir? Hepsiburada kime satıldı? Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI'NIN UZATTIĞI EL KİŞİSEL HESABA KURBAN ETMEMELİ''

Cumhur İttifakı'nın uzattığı el kişisel hesaba kurban edilmemeli. Terörün olmadığı bir ülke inşa edelim. İktidar muhalefet fark etmeksizin ülkeye faydası dokunmayan tartışmalara çekişmelere kayıkçı kavgalarına prim vermemesi önemlidir. Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz.

Önce yabancılar alındığı için kavga mı çıktı? DMM'den Lübnan'daki tahliye sırasında olay çıktı iddialarına ilişkin açıklama! Önce yabancılar alındığı için kavga mı çıktı? DMM'den Lübnan'daki tahliye... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

CHP'nin esli lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, ''Bürokratik kariyerinde SKK’yı batırmak dışında hiçbir başarısı olmayan bir çapsızın sosyal medyada savurduğu hakaretleri, kendisine aynen iade ediyorum. Bu ülkede sağlık hizmetleriyle ilgili konuşacak en son kişi CHP’nin devrik genel başkanı Kılıçdaroğlu’dur. CHP’nin sadece eski genel başkanı değil yeni lideri de bu konuda bize eleştiride bulunamaz.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

6

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading