Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ standına ziyaret: Şehitleri andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SAHA EXPO'da TUSAŞ standını ziyaret etti. Erdoğan, standa karanfil bırakıp TUSAŞ şehitlerini andı.

Gündem

25.10.2024, 16:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteklediği SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’na katıldı.

SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısına değinirken terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

Hamas siyasi lideri Halid Meşal kimdir? Hamas siyasi lideri Halid Meşal kimdir? Haberi Görüntüle

''GERİ ADIM ATMAYIZ''

Kimsenin Türkiye'ye geri adım attıramayacağını belirten Cumurbaşkanı Erdoğan, ''Her ne kadar şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Bu tarz kalleşliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedenlerin tepesine binmeye, inlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne, kapasitesine ve kararlılığına sahiptir. Türkiye 85 milyon vatandaşının topyekun kenetlenmesiyle her türlü tuzağı bozacak basireti de hamdolsun ziyadesiyle haizdir" dedi.

FETÖ propagandasına geçit yok! Çok sayıda hesap tespit edildi FETÖ propagandasına geçit yok! Çok sayıda hesap tespit edildi Haberi Görüntüle

''ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI''

"Şu gerçeği herkes yakında görecektir.'' diyen Erdoğan, ''Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı, akim kalacak başarısız olacak, en sonunda dönüp kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır. Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız bu alçak saldırıya cevabımızı, Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasıyla vermiş, şehitlerimizin mübarek kanlarını yerde bırakmamıştır. Ülkemizde kimi çevreler maalesef bilerek veya bilmeyerek terörün bu hedefine (korku) ulaşmasına bir nevi aracılık yapmaktadır. Bakınız, hiçbir otokontrolün, hiçbir ahlaki değerin ve denetimin olmadığı sosyal medya mecralarını bir tarafa bırakıyoruz. Çünkü orası zaten söz konusu Türkiye olduğunda terör eyleminin eksik kalan yanlarını tamamlayan bir operasyon aygıtına dönüşmüş durumda" ifadelerini kullandı.

Malatya'da 18 Ekim okullar tatil mi? İşte Malatya'da tatil olan okullar listesi Malatya'da 18 Ekim okullar tatil mi? İşte Malatya'da tatil olan... Haberi Görüntüle

''MEDYA KÖTÜ SINAV VERİYOR''

Medyanın iyi bir sınav vermediğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Batıda bir terör eylemi gerçekleştirildiğinde gösterdikleri hassasiyeti ülkemize gelince esirgendiğini şimdiye kadar defalarca tecrübe ettik. Artık onlardan tutarlı, ahlaklı, ilkeli, vicdanlı bir duruş beklemiyoruz. Bizi asıl üzen böyle meselelerde çok daha sorumlu, çok daha titiz yayın yapmasını beklediğimiz yazılı ve görsel medyamızdır. Son dönemde medyamız bu tür hadiselerde çok kötü bir sınav veriyor" dedi.

Erdoğan'dan Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası ilk mesaj: Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim Erdoğan'dan Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası ilk mesaj: Terörün olmadığı Türkiye... Haberi Görüntüle

''NİYETİN NE OLDUĞUNU GÖREBİLİYORUZ''

Kalleşliklerin arkasındaki niyetin ne olduğunu çok net görebildiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti;

"Terör eylemi akabinde milletimizin yanı sıra muhalefet dahil siyasi partilerimizin benimsediği müşterek duruşu takdirle karşılıyoruz. Biz bu kalleşliklerin arkasındaki niyetin ne olduğunu çok net görebiliyoruz. Biz kiralık katil sürülerinin emellerinin ne olduğunun da gayet farkındayız"

Cenaze tartışmalarına bir soru daha eklendi! Terör örgütü lideri Gülen'in cenazesini kim kıldıracak? O isim devreye girdi! Cenaze tartışmalarına bir soru daha eklendi! Terör örgütü lideri Gülen'in... Haberi Görüntüle

TUSAŞ STANDINA ZİYARET

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, SAHA EXPO'da TUSAŞ standını ziyaret etti. Erdoğan, standa karanfil bırakıp TUSAŞ şehitlerini andı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading