Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'taki hain saldırıya ilişkin ilk açıklama: 4 şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUSAŞ'ta meydana gelen hain saldırıya ilişkin ilk değerlendirmesini Rusya'da yaptı. Erdoğan, yaptığı açıklamada hain saldırıda 4 şehit, 14 yaralı olduğunu bildirdi. Erdoğan, iki teröristin de etkisiz hale getirildiği bildirildi. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.10.2024, 18:50

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi.

Görüntülerden iki teröristin bir taksiyle tesis yakınlarına geldiği ve sivillere ateş etmeye başladığı görüldü. Teröristlerin vardiya değişimi sırasında tesise saldırdığı öğrenildi. Hain saldırı sonrasında, özel hareket tesise gelerek geniş çaplı operasyon başlattı. Terör saldırısına yönelik soruşturmada, bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 8 savcı görevlendirildi.

TUSAŞ'a saldırı düzenleyen teröristlerin ele geçirdiği taksinin sürücüsünün şehit edildiği öğrenildi.

15 Ekim Sivas'ta deprem nerede, hangi ilçede oldu? Deprem kaç saniye sürdü? 15 Ekim Sivas'ta deprem nerede, hangi ilçede oldu? Deprem kaç... Haberi Görüntüle

2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanı Yerlikaya, TUSAŞ'ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında yaralanan 14 kişiden 3'ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında "1'i kadın 1'i erkek 2 terörist öldürüldü. Kimlik bilgileri belirlenince örgüt de ortaya çıkacak." dedi.

Narin cinayetinde yeni görüntü: Nevzat Bahtiyar cansız bedeni dereye böyle götürmüş Narin cinayetinde yeni görüntü: Nevzat Bahtiyar cansız bedeni dereye böyle... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: 4 ŞEHİDİMİZ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ'ta meydana gelen hain saldırıya ilişkin ilk değerlendirmesini Rusya'da yaptı. Erdoğan, yaptığı açıklamada hain saldırıda 4 şehit, 14 yaralı olduğunu bildirdi. Erdoğan, iki teröristin de etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Hain saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü. Rutte, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ve dayanışma mesajlarını iletti.

Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek tek yayınladığı firmalar ve ürünleri... Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek... Haberi Görüntüle

PUTİN'DEN TERÖR SALDIRISINA KINAMA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını kınayarak, taziye dileklerini iletti.

Her türlü zehirleyici dile karşıyız! Kadınlarla ilgili iğrenç sözler yazan rapçiler ifşalanıyor: İşte mide bulandıran o şarkılar Her türlü zehirleyici dile karşıyız! Kadınlarla ilgili iğrenç sözler yazan... Haberi Görüntüle

GUTERRES: TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUM

BM Genel Sekreteri Guterres de TUSAŞ'taki hain terör saldırısını lanetledi. Guterres, açıklamasında ''TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınıyorum.'' dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading