Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan lider ve lider eşleri ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan lider ve lider eşleri ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na (ADF) katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.

Gündem

01.03.2024, 20:07

Emine Erdoğan, temaslarını 100'ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanının katılımıyla Belek Turizm Bölgesi'ndeki NEST Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen ADF'nin açılış töreninden önce gerçekleştirdi.

Kongre merkezi girişinde yer alan Refik Anadol'un dijital sergisinden ve diplomasi tünelinden geçen Emine Erdoğan, bekleme odasında, Eski Hırvatistan Cumhurbaşkanı Gibarar Kitaroviç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel'in eşi Fatma Zerin Üstel, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in eşi Tamara Vucic, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu'un eşi Prindon Sadriu, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Üyesi Denis Beçiroviç'in eşi Mirela Beçiroviç ve Esvatini Kraliçesi Inkhosikati Nkambule ile bir araya geldi.

Emine Erdoğan, görüşmenin ardından "Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisini" de lider eşleri ile gezerek, ADF oturum salonuna ulaştı.

Hangi şirketler enflasyon düzeltmesi yapmayacak? Hangi firmalar enflasyon muhasebesi kapsamından çıkartıldı? Hangi şirketler enflasyon düzeltmesi yapmayacak? Hangi firmalar enflasyon muhasebesi kapsamından... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN, FORBES İLE GÖRÜŞTÜ

Emine Erdoğan,  Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Federasyonu Başkanı Kate Forbes ile görüştü ve yeni görevinden dolayı tebrik etti. İkili arasında yapılan görüşmede insani yardım için Gazze'de bulunan görevlileri de hedef alan İsrail'in katliamları ve bölgeye yapılacak yardımlar ele alındı. IFRC'nin Gazze'de yaptığı çalışmalar hakkında Forbes'ten bilgi alan Erdoğan, Türkiye'nin yardımlar konusunda her türlü yardıma hazır olduğunu dile getirdi ve Gazze'de yaralanan masum sivillerin Türkiye'ye getirilip tedavi edildiklerini hatırlattı. 

Türkiye'nin günlerdir aradığı Narin'in son sözleri yürekleri dağladı: Çok yorgunum Türkiye'nin günlerdir aradığı Narin'in son sözleri yürekleri dağladı: Çok yorgunum Haberi Görüntüle

SACHS İLE GÖRÜŞME

Emine Erdoğan BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Başkanı Sachs ile de görüştü. Ssoyal medya hesabından açıklama yapan Erdoğan, Sachs ile Antalya Diplomasi Forumu dolayısıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek Sachs'ın Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Hareketine dair değerli bilgiler aktardığını ifade etti. Sachs ile iş birliği alanlarını ele aldıklarını ifade eden Emine Erdoğan, bu doğrultuda Türkiye'de yürütülen çalışmalarla ilgili görüş görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading