Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü, yalaka dediler! Ünlü şarkıcı Hande Yener'den eleştirilere sert tepki!

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiği için kendisine ‘yalaka’ diyenlere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı “Kimle konuşacağım? Devlet büyüğümle konuşacağım tabii!” dedi.

Gündem

09.10.2024, 12:14

Türkiye'nin ilgiyle dinlenilen pop yıldızı Hande Yener, Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde konser verdi. Yener, konserde, Erdoğan'la görüştüğü için yalaka diyenlere cevap verdi. 

Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haşim Safiyuddin kimdir? Hizbullah'ın yeni lideri kim olacak? Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN İLE BİRLİKTE ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİLER 

Harbiye Açık Hava Konseri'ne ara verdiği sırada gündemdeki korkunç olaylar ve kadın cinayetlerine değinen Yener, kendisini eleştirenlere de cevap verdi. 2019 yılında Demet Akalın ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiklerini belirten ve o dönem çocuk istismarı ve kadına şiddete yönelik sosyal sorumluluk projesi sunduklarını söyleyen şarkıcı, bu nedenle kendisine ‘yalaka’ denildiğini ifade etti. 

Son dakika: İzmir'de araç alt geçide düştü: Ölü ve yaralılar var Son dakika: İzmir'de araç alt geçide düştü: Ölü ve yaralılar... Haberi Görüntüle

“CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜK, YALAKA DEDİLER”

Hande Yener açıklamasında “Ben yıllar önce gittim sayın cumhurbaşkanımızı ziyarete, gittim diye bana yalaka da dendi. Densin hiç önemli değil! Sevgili Demet Akalın ile gitmiştik... Lütfen dedim köpeklere çok büyük şiddet oluyor. Kadın şiddetleri, her gün bir kadın ölüyor, çok rahatsız oluyoruz, içimiz yanıyor dedik. Çok ağır cezalar gelecek, söz veriyoruz dendi bize. Biz o yüzden gitmiştik, bunu da bugün burada açıklayayım” dedi. 

Dünya, bu gece 2 Ay’a sahip olacak: ‘Mini Ay’ yörüngemize giriyor Dünya, bu gece 2 Ay’a sahip olacak: ‘Mini Ay’ yörüngemize... Haberi Görüntüle

“KİMLE KONUŞACAĞIM? TABİKİ DEVLET BÜYÜĞÜMLE KONUŞACAĞIM”

Konuşmasına devam eden Yener, “Kimle konuşacağım? Devlet büyüğümle konuşacağım tabii! Kimle konuşacağım? Yani anlamıyorum, bazen gerçekten çözüm yerine yok etmeyi seçen insanlar durumuna düşürüyoruz kendimizi. Çözümcü olmalıyız. Hepimiz çözümü kovalamayız!” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü! Haberi Görüntüle

"DEMOKRASİNİN KURALLARINDA CAN ALMAK YOK"

Kadına şiddet olaylarında caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini söyleyen Hande Yener, "Yok hadımmış, idammış; saçma sapan, masum insanları yakabileceğimiz cezalara gerek olduğunu düşünmüyorum. Demokrasinin kurallarında can almak yok. Faşistlikte yok. Adalet var. Gerçek adalet.” ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading