Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler: Hukuk dışı söylemler gerekli cevabı bulacaktır

Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır! Doğan Aydal'ın 'Erdoğan' sözlerine peş peşe tepkiler: Hukuk dışı söylemler gerekli cevabı bulacaktır

Katıldığı bir canlı yayın programında Anayasa değişmezse, Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışına kaçabilir" ifadelerini kullanan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'a AK Parti cephesinden tepkiler dinmek bilmiyor.

Gündem

13.07.2024, 09:47

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözlerine peş peşe sert tepkiler geldi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik siyasi nezaketten yoksun, çirkin ve temelsiz ifadelerini şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi mücadelesi ile geçen hayatı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin bertaraf edilmesi başta olmak üzere, aziz milletimiz ile omuz omuza her türlü vesayete karşı cesur ve onurlu duruşu yakın tarihimizin kayıtlarındadır. 

Dünyanın ve bölgemizin büyük sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemde, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğinde demokrasi ve kalkınma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Demokratik rekabetin sınırlarını pervasızca çiğneyen, siyasi alanı kirleten hukuk dışı söylemler, milletimizin vicdanda ve derin irfanında da gerekli cevabı bulacaktır." dedi.

Son dakika... Kandilli Rasathanesi duyurdu! Akdeniz açıklarında korkutan deprem Son dakika... Kandilli Rasathanesi duyurdu! Akdeniz açıklarında korkutan deprem Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANIMIZ MİLLETİN ADAMIDIR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "YRP Genel Başkanvekili Doğan Aydal’ın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili iddiaları, tam anlamıyla akıl tutulmasıdır. Aydal’ı ve saygısız, seviyesiz ve mesnetsiz açıklamalarını aziz milletimizin vicdanına havale ediyorum. Zoru görünce kaçan, sessiz kalan, üç maymunu oynayanları herkes çok iyi bilmektedir. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aziz milletimizin bağrından yetişmiş, hayatı zorluklarla ve kirli zihniyetle mücadele etmekle geçmiş, ömrünü ülkemize ve milletimize vakfetmiş bir liderdir. Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hedef alınmasına rağmen milli iradenin yanında yer almış, milletimizle bir bütün olarak vesayetçi zihniyete geçit vermemiştir. Cumhurbaşkanımız, aziz milletimizin yanında bir dava adamı, milletin adamıdır." ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve dedesine destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve... Haberi Görüntüle

"ŞUURSUZLUK, SAYGISIZLIKTIR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" sözleri çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlıktır. Bu sözleri şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vesayetle mücadeleden terörün her türlüsüyle ve FETÖ’yle mücadeleye, 7 Şubat’tan 15 Temmuza kadar her türlü saldırı karşısında ortaya koyduğu cesur duruşunu tüm dünya bilmekte ve aziz milletimiz takdir etmektedir. 

Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Sn Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı saygısız ifadeler, bir çirkinliğin dışa vurumu olduğu gibi açıkça haddi aşmaktır. Bu çirkinlik ve iftiralarla şimdiye kadar çok mücadele ettik, bundan sonra da siyasi ve hukuki karşılığını vermeye devam edeceğiz…" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading