Yandex Metrica

Cüzdan Atatürkçüleri! Disney'e ses çıkaramayan reklam yüzleri yarışa girdi! Paylaşım üstüne paylaşım yaptılar

Cüzdan Atatürkçüleri! Disney'e ses çıkaramayan reklam yüzleri yarışa girdi! Paylaşım üstüne paylaşım yaptılar

"Atatürk" dizisine Ermeni Diasporası'nın baskılarıyla ambargo koyan Disney Plus'a tepki göstermeyen cüzdan Atatürkçüleri her milli bayramda olduğu gibi paylaşım yarına girdi. Şahan Gökbakar, Eda Ece, Tarkan ve Aras Bulut iynemli'nin paylaşımları sosyal medyada tiye alındı. 

Gündem

30.08.2024, 17:27

Geçen sene Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini Ermeni lobisinin baskısıyla yayınlamama kararı almıştı. O dönem Atatürkçülük maskesini dolaba kaldıran isimler bugün 30 Ağustos'ta tekrar çıkardılar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li üyeler birbirine girdi İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li... Haberi Görüntüle

DİSNEY PLUS'A SES ÇIKARAMAMIŞLARDI

Ermeni Diasporası'na boyun eğen ünlü isimlerden peş peşe Atatürk paylaşımı geldi. Aras Bulutlu İynemli, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Eda Ece, Tarkan gibi isimler her milli bayramda olduğu gibi paylaşım yarışına girdi.

Süper Lig'de bu hafta neden maç yok? 6-7-8 Eylül'de Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı var mı? Süper Lig'de bu hafta neden maç yok? 6-7-8 Eylül'de Galatasaray,... Haberi Görüntüle

ÇAKMA ATATÜRK VE ARKADAŞLARININ PAYLAŞIMLARI

Sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Disney Plus'ın reklam yüzleri, Tarkan, Eda Ece, Cem Yılmaz, Aras Bulut İynemli ve Şahan Gökbakar "Zafer Bayramınız Kutlu Olsun" notu düştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading