Sitede Ara

Daha önce siyasi malzeme yapmışlardı! CHP'de kaçakçılık suskunluğu! Tek bir kişiden tepki geldi: Yazıklar olsun!

Daha önce siyasi malzeme yapmışlardı! CHP'de kaçakçılık suskunluğu! Tek bir kişiden tepki geldi: Yazıklar olsun!

CHP'li Milletvekili Ediz Ün'e ait araçta arama yapan polis ekipleri, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen çok sayıda elekronik sigara aparatı ele geçirdi. CHP'li vekil Ün suçu şoförüne atarken Atatürk'ün de arkasına sığınmıştı.Kaçak sigara için soru önergesi veren CHP Sözcüsü Deniz Yücel, kaçakçılık skandalı ortaya çıkan partisinin vekili Ediz Ün'e sessiz kaldı. Deniz Yücel 18 Mart'ta elektronik sigara için “Yasak ama temin etmek çocuk oyuncağı” demişti. CHP Edirne eski İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ise, “Hepinize yazıklar olsun” diyerek CHP içindeki kaçakçılık suskunluğuna sert tepki gösterdi. 

Gündem

28.09.2024, 11:48

Edirne'de polis ekipleri şüphe üzerine siren düzeneği olan Fatih A'nın idaresindeki 34 EKE 86 plakalı bir cipi durdurdu.Yapılan kontrolde aracın  CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'e ait olduğu belirlendi. Sonrasında araçta arama yapan polis ekipleri, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ile karşılaştı. Elektronik sigara kaçakçılığı skandalını Atatürk’ün arkasına saklanarak örtmeye kalkan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'e Kaçakçılığa tek tepki, CHP Edirne eski İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'dan geldi.

Ağabey-kardeşin arası açıldı! İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme: 'Yol arkadaşım değil' Ağabey-kardeşin arası açıldı! İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme: 'Yol arkadaşım değil' Haberi Görüntüle

CHP'DE KAÇAKCILIK SESSİZLİĞİ 

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün Bulgaristan'a çıkış giriş yaptığı lüks cipinde kaçak elektronik sigara ürünleri ele geçirilmesinin üzerinden bir hafta geçti, ancak CHP Genel Merkezi sessizliğini korudu. Üstelik CHP Sözcüsü Deniz Yücel, daha önce TBMM'ye "Kaçak sigara gümrüklerden nasıl geçiyor" diye soru önergesi vermiş olduğu halde.

24 Eylül benzine zam mı geldi? İstanbul'da benzinin litresi ne kadar oldu? 24 Eylül benzine zam mı geldi? İstanbul'da benzinin litresi ne... Haberi Görüntüle

"ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM"

20 Eylül 2024 gecesi, Kapıkule sınır kapısından geçerek Bulgaristan'dan Türkiye'ye giren ve polis tarafından yapılan aramada içinde 2 milyon TL'yi aşan piyasa değerine sahip elektronik sigara cihazları bulunan 34 EKE 86 plakalı Land Rover marka lüks cipin, CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'e ait olduğu ortaya çıkmıştı. Ertesi gün açıklama yapan Ün, "köy ve ilçe ziyaretleri için Edirne'de olduğu sırada aracı bakım için İstanbul'a götüren şoförünün cahillik yaptığını" iddia ederek, bahsi geçen "Fatih Anıl'ın Çağatay Rahman Çetin adlı kişi ile buluşarak araca kaçak elektronik sigara kiti ve benzeri malzemeleri yüklediğini, olayın kendisinin bilgisi dışında geliştiğini" öne sürdü. Ün, araç polis tarafından durdurulduğunda, "aracın aranması ve suça konu bir eşya varsa gereğinin yapılmasını bizzat talep ettiğini" de belirterek, kendisinin "Atatürk ilke ve hedefleri doğrultusunda çalıştığını" savundu.

Esra Erol Yazgül kimdir? Yazgül'ün son hali nasıl? Esra Erol Yazgül kimdir? Yazgül'ün son hali nasıl? Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL: AÇIKLAMASI TATMİN EDİCİ 

Bu süreçte CHP'den bir açıklama yapılmadı. Konu, 24 Eylül'de ABD seyahatine çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e soruldu. Özel, Ediz Ün'ün basın açıklamasını takip ettiğini ve CHP grup başkanvekilleri tarafından kendisine bilgi verildiğini belirterek, "Bu aşamada açıklamasını tatmin edici buluyorum ama süreci yakından takip edeceğiz" dedi.

Türkiye haritası diğeşecek! İl olması beklenen ilçeler açıklandı Türkiye haritası diğeşecek! İl olması beklenen ilçeler açıklandı Haberi Görüntüle

CHP'Lİ YÜCEL 'YASAK AMA TEMİN ETMEK ÇOCUK OYUNCAĞI' DEMİŞTİ! 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 18 Mart 2024'te "elektronik sigara tehlikesi"ne dikkat çekme gerekçesiyle bir basın açıklaması yapmış, bu ürünlerin satış ve ithalatı yasak olduğu halde 'nasıl yurda sokulduğunu' sorgulamıştı. Yücel, "Yasak ama temin etmek çocuk oyuncağı" demişti.

5 Temmuz 2023'te de CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye verdiği yazılı soru önergesinde, "İthalatı ve satışı yasak olan elektronik sigara ürünleri gümrükten nasıl geçiyor" diye sormuştu.

Murat Emir de bugün CHP TBMM Grubu Başkanvekili. Ancak ne sözcü Deniz Yücel ne de Murat Emir, CHP'li Ün hakkında ortaya çıkan kaçakçılık skandalına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz konusu değil' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Batı'ya net mesaj: 'Geri adım atılması söz... Haberi Görüntüle

"HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN"

Kaçakçılığa tek tepki, CHP Edirne eski İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'dan geldi. Pekcanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizi düşürdüğünüz duruma bakın, hepinize yazıklar olsun" dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading