Danny Graham kimdir? Jose Mourinho'nun kızı Matilde kiminle evlendi?

Danny Graham kimdir? Jose Mourinho'nun kızı Matilde kiminle evlendi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun mutlu günü... Dünyaca ünlü teknik adamın kızı Matilde Mourinho dünya evine girdi. Düğüne moda ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Matilde uzun süredir birlikte olduğu Danny Graham ile yeni bir yolculuğua yelken açtı. Peki Danny Graham kimdir Jose Mourinho'nun kızı Matilde kiminle evlendi, ne iş yapıyor?

Gündem

14.10.2024, 12:40

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun moda ve takı tasarımcısı kızı Matilde uzun zamandır birlikte olduğu nişanlısı Danny Graham ile dünya evine girdi. Portekiz'de yapılan düğüne sanat, moda ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Yılın düğünü olarak adlandırılan organizasyon 3 gün 3 gece sürdü. Cuma günü başlayan düğün organizasyonu pazar akşamı sona erdi. 

Devran Batu Zenger kimdir? 13-14 yaşındaki kızlara şantaj iddiası Devran Batu Zenger kimdir? 13-14 yaşındaki kızlara şantaj iddiası Haberi Görüntüle

DANNY GRAHAM KİMDİR?

Danny Graham geçtiğimiz aylarda Jose Mourinho'nun kızı Matilde'ye evlenme teklifinde bulunmuştu. Matilde'nin evlilik teklifini kabul etmesiyle düğün hazırlıkları başlamıştı.

Matilde Mourinho ile  Danny Graham Portekiz'de dünya evine girdi.

Portekiz'de yılın düğünü cuma günü başladı ve 3 gün sürdü.

Danny’nin emlak danışmanlığı şirketi bulunuyor. Emlak işleriyle uğraşan Danny Graham lüks konutlar sınıfında adını duyurmuştur.

Mourinho’nun iki çocuğundan büyüğü olan 1996 doğumlu Matilde ile evlenen Danny Graham sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Matilde ise  2021'de Conde Nast Moda ve Tasarım Koleji'nden yüksek lisans derecesi ile mezun olmuştur.

Takı tasarımı konusunda adından söz ettiren Matilde kendi markasını oluşturma aşamasındadır. 

"Matilde Sustainable Jewellery" markasının tanınırlığı gün geçtikçe artmaktadır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading