Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve dana etini afiyetle yiyor!

Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve dana etini afiyetle yiyor!

90'lı yıllarda 'Arnavut Kaldırımı' adlı şarkıyla ünlenen sanatçı Demet Sağıroğlu, sokak köpeklerinin toplatılıp periyodik olarak 'uyutulduğu' Amerika'da afiyetle kebap yedikten sonra Türk halkına yazdığı mesajla rezil oldu: "Milyonlarca hayvanın katlini isteyenlerin, umarsızca 'yok olsunlar' diyenlerin yarın insan katlini istemeyecekleri ne malum?"

Gündem

25.07.2024, 08:25

Türkiye'de başıboş köpek sorununun çözümü için ciddi adımlar atılırken bazı sanatçılar bu sorunun devamından yana olduklarını gösteren ilginç mesajlar yayınlıyor.

Çocukları parçalayıp öldüren köpekleri koruma yolunda kendini öne atan isimlerin sonuncusu, 90'lı yılların pop yıldızı Demet Sağıroğlu oldu. 

İstanbul'da ikamet ettiği dönem korunaklı alanlarda yaşayıp 'vahşi başıboş köpek' denilen canlının hiçbiriyle karşılaşmayan Sağıroğlu, çocukların parçalanarak öldürülmesinin önüne geçecek yasayı, bir süre önce taşındığı ABD'den eleştirdi. 

Demet Sağıroğlu

'Arnavut Kaldırımı' şarkıcısı, hükümet muhaliflerinin sıkça paylaştığı mesajında Başıboş Köpek Yasası'nın hayvan katliamına yol açacağını ileri sürerek "Ben asıl vicdansız insanların toplatılmasından yanayım" dedi. 

Evinde zararsız bir süs köpeği besleyen Sağıroğlu, kadınlara, çocuklara sokak ortasında saldıran başıboş köpek kavramının ne anlama geldiğinden bihaber göründü. 

Sıla bebek öldü mü? Sıla Yeniçeri kaç yaşında, neden öldü? Sıla bebek öldü mü? Sıla Yeniçeri kaç yaşında, neden öldü? Haberi Görüntüle

YARIN İNSAN KATLİNİ İSTEYEBİLİRLER!

Sokaklarda sayısı 5 milyonu bulan köpeğe barınaklarda bakılması gerektiğini savunan Sağıroğlu, sosyal medya hesabında şu mesajı yazdı:

"Çıkarılmak istenen yasa, bugüne kadar uygulamadıkları kısırlaştırma yasasının açığını topluca kapatmak içindir. Her zamanki gibi işlerini kuralıyla yapsalardı, bugün bu konuyu konuşmuyor olacaktık. 

Barınaklar saldırgan hayvanlar içindir. Onları toplayıp barınaklarda bakmalıyız. Toplu öldürmek nedir? Mahallemizin canlarını, çocukların arkadaşlarını korumak boynumuzun borcudur. Ben asıl böyle vicdansız insanların toplatılmasından yanayım. 

Milyonlarca hayvanın katlini isteyenlerin umarsızca 'yok olsunlar' diyenlerin, yarın insan katlini istemeyecekleri ne malum? Kanlı yasanızı lütfen geri çekin. Bu ülke bunu kaldıramaz!"

Erdoğan'ın 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' sözleri yankı uyandırdı! İki bakan görevlendirildi: İsrail'in 'Türkiye planı' Meclis'e taşınacak! Erdoğan'ın 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' sözleri yankı uyandırdı! İki bakan... Haberi Görüntüle

KUZU VE DANA ETİ OLUNCA AFİYETLE YEDİ 

Muhalif kesimin savunduğu değerlerle yazdıkları arasındaki çelişkilere dikkat çekerek ilgi toplayan X/Twitter hesabı Abese İrca, Demet Sağıroğlu'nun durumunu analiz etti. İrca, hayvanların öldürülmemesi gerektiğini savunan Sağıroğlu'nun kebapçı müdavimi ve sıkı bir avcı olduğunu ortaya çıkardı. 

İşte çok ilgi çeken Demet Sağıroğlu mesajları...

Haydi gelin bir köpek severin daha anatomisini inceleyelim. Bize sokaklarda saldırgan köpeklerle birlikte yaşayın diyen DEMET SAĞIROĞLU'nun kendisinin nerede, nasıl yaşadığına bir göz atalım.

Demet Sağıroğlu sokak köpeklerinin olmadığı ve bu konudaki en vicdansız kanunların işlediği ABD'ye taşınmış. Acaba orada da sokak köpeklerinin toplanmasına karşı paylaşımlar yapıyor mu? ABD'de sokakta yakalanan köpekler bir hafta içinde sahiplenen olmazsa uyutuluyor.

Demet Sağıroğlu'nun köpeği 'Kuki'

Bize sokaklarda at parçalayıp yiyen kangal kırmaları ile birlikte yaşamamızı söyleyen DEMET SAĞIROĞLU, evine şu genetiği ile oynanıp köpek kılığına sokulmuş oyuncaklardan almış. Adı da Kuki.

Bizim mahalledeki kedi yavruları bile teke tekte Kuki'nin gururuyla oynar. Burada beş tane Kuki yese doymayacak köpekler var. Demet işte Kuki besleyip o canavarları da bize bırakıyor.

Demet Sağıroğlu kebapçıda dana-kuzu katlederken...

Demet aynı zamanda iflah olmaz bir etobur. ABD'de yaşasa da kebaptan vazgeçemiyor. Kebap yedikten sonra jazz dinlemeye gidecek kadar entelektüel bir kişilik. Konser boyunca çaktırmadan diliyle dişlerinin arasında kalan etleri çıkarmaya çalışmıştır muhtemelen. Nasıl olsa koyun, kuzu, dana hayvan değil. Sadece köpekler hayvan.

Demet aynı zamanda avcı. Balık mevsimlerinde oltasını alıp balık tutuyor. Bahçesinde de mangalı var DEMET'in. Yani sadece hayvan sever değil mangal da sever.

Demet Sağıroğlu ve Ekrem İmamoğlu

Tabii ki DEMET bir CHP'li. Zaten buraya kadar verdiğim bilgilerden anlamışsınızdır. En sevdiği siyasetçi de kendisi gibi villada yaşayıp sokak köpekleri ile hiç muhatap olmayan köpek severlerden Ekrem İmamoğlu. 

Tabi bedavaya sevgi olmaz. Bu fotoğrafta İBB ile imzaladığı konser sözleşmesi var. Diğerleri de KÜLTÜR AŞ yöneticileri.

Hiç sokak köpeğinin olmadığı ABD'deki evinde el kadar süs köpeği ile yaşayan, doya doya kuzu eti yiyip avcılık yapan, arada bir de Türkiye'ye gelip CHP'nin İBB konserleri ile bu hayatını finanse eden DEMET SAĞIROĞLU, bizim sokaklarda köpeklerle yaşamamızı istiyor ve buna karşı çıkanları insan olmamakla suçluyor. 

Dahası bir de sokak hayvanlarının tümü öldürülecek diye yalan bilgi yayarak halkı tahrik etmeye çalışıyor. Hükümetin çıkarmaya çalıştığı yasa, Demet'in yaşadığı ABD'ye göre çok daha hafif ve vicdanlı. 

ABD'de ise saldırgan olsun olmasın bir haftanın sonunda köpekler uyutuluyor. Ben Demet'in ABD'deki yasaya karşı çıktığı herhangi bir paylaşımını göremedim. İsterseniz bir de siz inceleyin sosyal medya profillerini.

Okula giderken sokak köpeklerinin canlı canlı yediği 10 yaşındaki Tunahan'ın babası Halil Yılmaz, sözde hayvanseverlerin umursamaz tavrını anlatırken sinir krizi geçiriyor. 

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading