Yandex Metrica

DEM'li belediyede partizanlık: Önce çocuğunu dağa kaçırdılar şimdi işini elinden aldılar!

DEM'li belediyede partizanlık: Önce çocuğunu dağa kaçırdılar şimdi işini elinden aldılar!

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin yönettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediye'sinde işçi kıyımı 'Evlat Nöbeti'ndeki annelerede vurdu. Dağa kaçırılan evladını bulmak için evlat nöbetinde olan  DEM'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Çiğdem Adak'ın da aralarında bulunduğu 11 kişiyi daha işten çıkarıldı.   

Gündem

04.09.2024, 11:49

Evladı terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan acılı anne Çiğdem Adak'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi daha Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından işten hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldı. Yıllardır evladının acısını yüreğinde taşıyan anne Adak'ın işten çıkarılmasına tepki yağdı.

MİT'ten Suriye'de nokta temizlik: PKK'nın sözde sorumlusu yok edildi MİT'ten Suriye'de nokta temizlik: PKK'nın sözde sorumlusu yok edildi Haberi Görüntüle

İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİLER EYLEMLERİNE DEVAM EDİYOR 

Diyarbakır'da bazı belediyelerde işten çıkarılan işçiler, eylemlerine devam ediyor. Hizmet-İş Diyarbakır Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Şube Başkanı Ercan Kahraman, sendika üyeleri ve bazı belediyelerde işten çıkarılan işçiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye binasının yanında kurdukları çadırda eylemlerini sürdürüyor. 

Marmara sallandı! AFAD duyurdu: O ilimizde deprem meydana geldi Marmara sallandı! AFAD duyurdu: O ilimizde deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

HİÇBİR GEREKÇE GÖSTERİLMEDEN İŞTEN ÇIKARILDILAR

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ercan Kahraman, DEM Partili belediyelerde bir yandan hiçbir gerekçe göstermeden işçilerin işine son verildiğini diğer yandan hiçbir kritere uymadan yeni alımlar yapıldığını vurguladı. 

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin yeni açıklama MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin yeni açıklama Haberi Görüntüle

'PERSONEL FAZLASI VAR' DEDİLER 600 KİŞİYİ İŞE ALDILAR 

Evladı terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan acılı anne Çiğdem Adak'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi daha Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından işten atıldı. Personel fazlası var diyerek 400 kişiyi çıkardılar. Bunların yerine 600'den fazla kişiyi işe aldılar. Bunun adı partizanlık ve zulüm değil de nedir?" diye ifade eden Hizmet-İş Diyarbakır Şubesi Ercan Kahraman, evlat nöbetindeki anne Adak'ın işten çıkarılmanın şokunu yaşadığını aktardı.

Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek açıkladı! Ümit Özdağ'ın Fethiye provokasyonu yalan çıktı! DDM gerçekleri tek tek... Haberi Görüntüle

"SÖZ VERDİKLERİNE DİYETLERİNİ ÖDÜYORLAR"

Hizmet-İş Diyarbakır Şubesi Ercan Kahraman, haksız yere işten çıkarılmalarla ilgili "Sendikamıza üye olan işçileri tehdit ediyorlar. Her gün onlarca işçi çıkarıp kendi yandaşlarını alıyorlar. Bir anlamda söz verdiklerine olan diyet borçlarını ödüyorlar. İşten çıkardıklarınız bu ülkenin, bu memleketin insanları değil mi? Bu kin, düşmanlık, intikam hırsı neden? Çok açık ifade ediyorum, bu işin sonu yok. Önlem alınmazsa iş çok daha vahim boyutlara ulaşacak. Bu insanlar evlerine nasıl ekmek götürecek? Belediyelerin görevi hizmet olması gerekirken, bunlar sadece işçi kıyımları ve kendi yandaşlarını işe almakla meşgul." açıklamasında bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading