Yandex Metrica

Sitede Ara

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var?

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var?

Kandil'in siyasi uzatısı DEM Parti'den tükenme noktasına gelen PKK için yardım çığlığı geldi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan katıltığı programda Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarına tepki göstererek, "Türkiye’nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da dünyanın başka ülkelerinde ne işi var?" ifadelerini kullandı.

Gündem

08.09.2024, 21:31

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarına tepki gösterdi. 

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Erken mi tamamlanacak? Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Erken mi tamamlanacak? Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'NİN ORALARDA NE İŞİ VAR?"

Tükenme noktasına gelen PKK için yardım çığlığı atan Bakırkan, "Türkiye’nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da dünyanın başka ülkelerinde ne işi var?" ifadelerini kullandı. Bakırhan ayrıca, "Bugün Federe Kürdistan bölgesinde 80 farklı üssü var Türkiye’nin" dedi.

Sözlerine devam eden Bakırkan, "Türkiye'nin ihtiyacı olan dışındaki ülkelere asker göndermek değil, silah ihraç etmek değil. Türkiye'nin ihtiyacı; kendi ülkesindeki demokrasiye, özgürlüklere Ortadoğu'daki bu çatışmalara, bu savaşlara iyi bir örnek olmaktır, model olmaktır." dedi.

Bakırhan, "Dolayısıyla DEM Parti demeden başka siyasi partiler demeden de bizden Türkiye'nin başta Ortadoğu'da bu savaş politikalarına hizmet eden, çatışmalara hizmet eden siyasetine itiraz etmeliyiz dedi.

Victor Osimhen Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılacak mı? Osimhen 4 aylık mı kiralandı? Victor Osimhen Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılacak mı? Osimhen 4 aylık mı... Haberi Görüntüle

ÖCALAN'A SELAM GÖNDERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde KK propagandasından cezaevinde yatan, terörist cenazesine katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a selam göndermişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading