Yandex Metrica

Deniz Akkaya tutuklanacak mı? Cezaevine girecek mi?

Deniz Akkaya tutuklanacak mı? Cezaevine girecek mi?

Eski manken Deniz Akkaya son zamanlarda özel hayatı ile sık sık gündeme geliyordu. Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızı Ayşe Özbilgin'e şiddet uyguladığı iddaisı ile yargılanıyordu. Kızına attığı iddia edilen termos silah olarak sayıldı ve Deniz Akkaya'ya 'Alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezası verdi. Daha önce de çeşitli suçlamalarla yargılanan Deniz Akkaya'ya verilen cezanın ertelenemdiği belirtildi. Peki Deniz Akkaya tutuklanacak mı? Cezaevine girecek mi?

Gündem

17.09.2024, 12:37

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin çiftinin yıllar önce bir kız çocuğu dünyaya geldi. Doğumun ardından yollarını ayıran çift çocukları yüzünden sık sık karşı karşıya geliyordu. Deniz Akkaya ile 16 yaşındaki kızı Ayşe Özbilgin arasında yaşananlar magazin gündeminde oldukça fazla tartışılmıştı. Deniz Akkaya'nın kızına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve bu iddilar üzerine Deniz Akkaya hakkında dava açılmıştı. Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Özbilgin'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA TUTUKLANACAK MI?

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Özbilgin annesi ile yaşadığı sorunlara ilişkin yaptığı açıklamada annesinin termosla kendisine vurduğunu belirtmişti. Bunun üzerine Deniz Akkaya hakkında soruşturma açıldı. Devlet korumasına alınan Eyşe Özbilgin daha sonra babasına verilmişti.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında, 'Alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Habertürk'te yer alan habere göre;  Deniz Akkaya'ya 'Alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezası verildi. Cezanın açıklanmasının ardından Deniz Akkaya tutuklanacak mı sorusu gündeme geldi. Alınan bilgilere göre mahkeme Deniz Akkaya'nın cezasını ertelemedi. 

Lyle Menendez ve Erik Menendez kimdir? Canavarlar dizisi gerçek mi? Lyle Menendez ve Erik Menendez kimdir? Canavarlar dizisi gerçek mi? Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRECEK Mİ?

Deniz Akkaya'nın içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı, kızı Ayşe Özbilgin'e fırlattığı, tekme ve tokat atıp boğazını sıkarak yaraladığı öne sürülmüştü. Mahkeme Deniz Akkaya'ya 4 ay 27 gün hapis cezası verdi.  Mahkeme, daha önce de başka bir suçtan sabıkasının bulunması ve suça meyilli kişiliğini göz önünde bulundurarak Deniz Akkaya'nın cezasını ertelemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading