Deştikçe altından pislik çıkıyor! Yenidoğan çetesinden yeni itiraf: Hastane müdürü para için ölüme göndermiş!

Deştikçe altından pislik çıkıyor! Yenidoğan çetesinden yeni itiraf: Hastane müdürü para için ölüme göndermiş!

İstanbul'da yaşanan yenidoğan bebek ölümleriyle ilgili skandallar silsilesine her geçen dakika yeni bir detay ekleniyor. Çetenin gizli yazışmaları okuyanları hayrete düşürürken Beylikdüzü Birinci Hastanesi mesul müdürü Ali Aksu’nun hayatını kaybeden 6 aylık bir bebeği yoğun bakıma alınması gerekirken, SGK’dan para sızdırmak uğruna doktor bulunmayan yenidoğan bakıma yönlendirdiği ve bebeğin öldüğü iddianemeye eklendi. 

Gündem

22.10.2024, 14:42

İstanbul'daki yenidoğan bebek ölümlerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "yenidoğan bebek çetesi" hakkında soruşturma tamamlanırken çeteyle ilgili korkunç detaylar her geçen gün su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bebek acil hastalarını yenidoğan yoğun bakım ünitelerini kiraladıkları hastanelere sevk ederek SGK'dan para sızdıran ve 12 bebeğin hayatını kaybetmesine yol açan çetenin kan donduran bir eylemi daha ortaya çıktı. 

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda vahşet: Müfettiş boğazından bıçaklandı! Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda vahşet: Müfettiş boğazından bıçaklandı! Haberi Görüntüle

BEBEĞİ BİLEREK ÖLEME GÖNDERDİ 

Beylikdüzü'ndeki özel Birinci Hastanesi'nin mesul müdürünün durumu acil olan Opara isimli bir bebeği, yoğun bakım ünitesi yerine doktorun bulunmadığı yenidoğan ünitesine yönlendirdiği, bebeğin de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

Malatya 21 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Malatya'da tatil olan okullar hangileri? Malatya 21 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi Malatya'da tatil olan... Haberi Görüntüle

ÇETE LİDERİ DR. FIRAT SARI'DAN KORKUNÇ İTİRAF 

Sabah'ta yer alan haberde, Aksu'nun sorumlu olduğu hastanede vefat eden Opara bebeği, 6 aylık olmasına ve normal yoğun bakıma alınması gerekmesine rağmen sadece SGK'ya fatura etmek ve gelir artırımı sağlamak için doktor bulunmayan yenidoğan yoğun bakıma aldırdığı ifade edildi. 

Bakan Kurum'a Malatya'da Fahri Hemşehrilik Beratı: 'Onur madalyası olarak taşıyacağım' Bakan Kurum'a Malatya'da Fahri Hemşehrilik Beratı: 'Onur madalyası olarak taşıyacağım' Haberi Görüntüle

BEBEĞE TİCARİ AMAÇ GÖZÜYLE BAKTILAR 

Yoğun bakım sorumlu hemşiresi Hakan Doğukan Taşçı'nın da, Aksu'nun bilgisi dahilinde kendisini hastalara doktor olarak tanıttığı  ifade edildi. Soruşturmanın 1 numaralı sanığı örgüt lideri Fırat Sarı ise ifadesinde Ali Aksu'nun kendisi ile 1., 2. ve 3. düzey hasta kabulü konusunda kurumun ticareti, kazancı ve menfaati ile ilgili konuştuğunu itiraf etti.

6 milyon sürücüye ceza kapıda! Sürücüler ne yapmalı? 6 milyon sürücüye ceza kapıda! Sürücüler ne yapmalı? Haberi Görüntüle

ÖLÜM SAATİNİ DE BİLEREL DEĞİŞTİRMİŞLER

Şüpheli Ali Aksu'nun, SGK'ya yönelik yapılan tüm usulsüzlüklerden de haberdar olduğu ve Opara bebeğin mesai saatleri dışında Fırat Sarı'nın talimatı ile Hakan Doğukan tarafından yoğun bakıma girişinin yapılmasına, sabah işe geldiğinde bebeğin 06:00 civarlarında hayatını kaybettiğini öğrendiği halde bebeğin ölüm saatinin 13:30 olarak yazılmasına göz yumduğu öğrenildi. Opara bebeğin öldüğü gece bebeğin başında doktor bulunmadığı, bebeğin tıbbi koşullara aykırı şekilde tedavi gördüğü de belgelendi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading