Yandex Metrica

Sitede Ara

Dev baskın! Sahte sağlık raporu operasyonunda 98 kişi gözaltına alındı! 17 araca ise el konuldu!

Dev baskın! Sahte sağlık raporu operasyonunda 98 kişi gözaltına alındı! 17 araca ise el konuldu!

Bitlis merkezli 6 ilde polisin düzenlediği operasyonda 22'si sahte sağlık rapor hazırlayan, 76'sı ise rapordan faydalanan toplam 98 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonucunda ise 17 araca el konuldu.  

Gündem

23.07.2024, 15:27

Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, 22 Temmuz'da saat 05.00'te, Bitlis merkez ve Tatvan, Güroymak ve Ahlat ilçeleri ile İstanbul, Van, Siirt, Batman ve Bingöl'de sahte sağlık raporu hazırlayanlara operasyon gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş depremi ne anlama geliyor? Uzman isim uyardı: Üç noktaya dikkat Kahramanmaraş depremi ne anlama geliyor? Uzman isim uyardı: Üç noktaya... Haberi Görüntüle

104 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Toplamda 104 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda  'Kamu zararına nitelikli dolandırıcılık suçu'nu işleyip belirli bir ücret karşılığı gerçekte hasta olmayan kişiler hakkında sahte evrak düzenledikleri ve çeşitli tahlillere bu kişilerin yerine kendi adamlarını sokmak suretiyle gerçeğe aykırı heyet raporu almalarına yardımcı oldukları tespit edilen 22 şüpheli ile 'Para karşılığında haklarında gerçeğe aykırı rapor düzenlenmesi amacıyla talepte bulunan ve haklarında düzenlenen sahte rapor ile hasta aylığı bakıcı ücreti ve ÖTV muafiyeti ile araç alımı gerçekleştirip kamuyu büyük oranda zarara uğrattığı tespit edilen 76 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ikamet ve iş yerlerindeki aramalarda 3 av tüfeği, 2 tabanca, çok sayıda fişek, doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading