Devlet koruma altına almıştı! Cinsel saldırıya uğradığını söyleyen genç kız ile ilgili şaşıtan gerçek ortaya çıktı!

Devlet koruma altına almıştı! Cinsel saldırıya uğradığını söyleyen genç kız ile ilgili şaşıtan gerçek ortaya çıktı!

Ordu Üniversitesi'nde okuyan genç kızın sosyal medya üzerinden anlattıkları yankı uyandırdı. Cinsel saldırıya uğradığını, şantaja uğrayıp tehdit edildiğini ve dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığını iddia eden Fatma A.'nın (19), sosyal medya üzerinden paylaştığı videoyla yetkililerden yardım isteyince İçişleri Bakanlığı devreye girmişti. Ancak Fatma A. ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. 

Gündem

22.10.2024, 16:25

Ordu Üniversitesi öğrencisi Fatma A., cuma günü sosyal medya hesabından video yayımlayarak, 1 yıl önce tanışıp, arkadaş olduğu 2 erkek ile İstanbul'a gittiklerini, kulüpte alkol aldıktan sonra sızınca otel odasına götürülüp, cinsel saldırıya uğradığını, videolarının çekildiğini iddia ederek devlet yetkililerinden yardım istemişti. 

Fatma A. ayrıca, cep telefonu ile banka hesapları kullanılarak adının birçok dolandırıcılık olayına karıştırıldığını, bundan dolayı hakkında soruşturmalar açıldığını, kendisinin mağduriyetine yol açan kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.

17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur tatili var 17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur... Haberi Görüntüle

YALAN SÖYLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI 

Sosyal medyadan geniş yankı bulan videodan sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, üniversite öğrencisine ulaşıldığını, koruma altına alındığını ve iddialarının araştırıldığını duyurdu. Yaşadığı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan Fatma A., sosyal medyada yayınladığı videoda yalan söylediğini itiraf etti. Fatma A., bir kısım kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık ettiğini ve bu işlem karşılığında bir miktar para aldığını söyledi.

FETÖ liderine konulan 20 milyon liralık ödül, devlet hazinesinde kaldı! FETÖ liderine konulan 20 milyon liralık ödül, devlet hazinesinde kaldı! Haberi Görüntüle

"KENDİMİ BU ŞEKİLDE KURTARABİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Cinsel saldırı, alıkonulma, şantaj ve tehdit iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Fatma A., "8 yıllık hapis cezası ile karşı karşıyayım. Bu adamları bulamıyorum. Onları bu şekilde video çekerek bulabileceğimi düşündüm. Olayın içine biraz da istismar olayı girmek zorunda diye düşündüm. Bu olayı karşılık almak için yaptım; ancak alamadım, ben de dolandırıldım. Ben kara para aklama işinden, bahisten, hesap kiralamaktan anlamam. Bu yüzden kendimi kurtarmam gerektiğini düşünerek böyle bir şey yapmak zorunda kaldım" ifadeleri kullanıldı.

Sansürcü Meta'nın Hamas alerjisi! Zuckerberg'in adamları TBMM eski Başkanı Şentop'un taziye paylaşımını sildi Sansürcü Meta'nın Hamas alerjisi! Zuckerberg'in adamları TBMM eski Başkanı Şentop'un... Haberi Görüntüle

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI 

Fatma A. hakkında, 'Gerçeğe aykırı bilgiyi kamuoyu ile paylaşması nedeniyle iftira ve suç uydurma' suçlamasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak olayın aydınlatılması için ifadede adı geçen kişilerle ilgi olarak ayrı bir tahkikat başlatıldığı da öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading