DGS ile yerleşenler üniversitede derslere ne zaman başlayacak? 2024-2025 DGS ile yerleşen öğrenciler ne zaman okullarında olacak?

DGS ile yerleşenler üniversitede derslere ne zaman başlayacak? 2024-2025 DGS ile yerleşen öğrenciler ne zaman okullarında olacak?

Yüz binlerce adayın katıldığı 2024 DGS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra gözler yerleştirme sonuçlarına çevrilmişti. DGS yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Bir üniversiteye kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler okulların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki DGS ile yerleşenler üniversitede derslere ne zaman başlayacak? 2024-2025 DGS ile yerleşen öğrenciler ne zaman okullarında olacak?

Gündem

27.09.2024, 11:55

Eğitimlerini 2 yıllık ön lisanstan 4 yıllık lisans seviyesine çıkarmak isteyen adayların katıldığı DGS sınavında yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversiteye kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler bir an önce okullarına gidip derslerine başlamak istiyor. Eylül ayının sonlarına gelinirken DGS ile bir bölüme yerleşen öğrenciler DGS ile yerleşenler üniversitede derslere ne zaman başlayacak? 2024-2025 DGS ile yerleşen öğrenciler ne zaman okullarında olacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Cenazesi ne zaman, nereye... Haberi Görüntüle

DGS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DERSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öncelikle bir üniversite kazanan öğrenciler üniversiteleri ile irtibata geçerek kayıt dönemi ve tarihleri hakkında detaylı bilgi alması öneriliyor. Kayıt tarihi döneminde kayıtlarını tamamlayan öğrencilerin derslerine hemen başlaması bekleniyor. 

MOSSAD ajanları davasında karar çıktı: İsrail istihbaratına çalışanlara ceza yağdı! MOSSAD ajanları davasında karar çıktı: İsrail istihbaratına çalışanlara ceza yağdı! Haberi Görüntüle

DGS ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

DGS (ikey Geçiş Sınavı) kayıtları öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı. DGS kayıtlarının ekim ayında yapılması bekleniyor. DGS ile bir bölüme yerleşen adayların kayıt işlemleri ilgili üniversite tarafından 2-9 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler kazandıkları bölümün öğrenci işleri ile irtibata geçerek kayıt tarihleri hakkında bilgi alması öneriliyor. 

Ege'de korkutan deprem! AFAD son dakika duyurdu Ege'de korkutan deprem! AFAD son dakika duyurdu Haberi Görüntüle

DGS İLE ÜNİVERSİTE KAZANANLAR NE ZAMAN OKULA BAŞLAYACAK?

DGS ile bir bölüm kazanan adayların kayıt olduktan hemen sonra okullarında derse başlayacak. 

Süleymaniye Camii'nin videosunu MOSSAD'A iletmişlerdi! MOSSAD’a casusluk yapanların cezası belli oldu! Süleymaniye Camii'nin videosunu MOSSAD'A iletmişlerdi! MOSSAD’a casusluk yapanların cezası belli... Haberi Görüntüle

DGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

DGS tercih yerleştirme sonuçlarının 27 Eylül Cuma günü ÖSYM tarafından açıklandı. 

Hac ön kayıt işlemleri başladı mı? Kayıt tarihleri ne kadar uzatıldı? Hac ön kayıt işlemleri başladı mı? Kayıt tarihleri ne kadar... Haberi Görüntüle

DGS TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading