Yandex Metrica

Diamond Tema adlı sosyal medya fenomeninden bir skandal daha: Türk halkına küfürler savurdu! Türk halkı b...

Diamond Tema adlı sosyal medya fenomeninden bir skandal daha: Türk halkına küfürler savurdu! Türk halkı b...

Daha önce de İslam dinini ve Hazreti Muhammed'i hedef alan YouTuber Diamond Tema, son videosunda Türk halkına hakaret etti. Tema, "Vallahi kusura bakmayın. Türk vatandaşıyım. Türkiye'de büyüdüm. Atatürk'e aşığım ama Türkiye b… bir ülke. Türk halkı b… bir halk" dedi.  

Gündem

26.08.2024, 15:26

İslam dini ve Hazreti Muhammed hakkında hakaret içerikli, provokatif ifadeler kullanan sosyal medya fenomeni Diamond Tema, yeni bir skandala daha imza attı.

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE VE TÜRK HALKI B... BİR HALK'

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda Türk halkına hakaretler savuran Tema, "Vallahi kusura bakmayın. Türk vatandaşıyım. Türkiye'de büyüdüm. Atatürk'e aşığım ama Türkiye b… bir ülke. Türk halkı b… bir halk.

Düşük zekalı, kıskanç, fesat, kendinden iyi olanı çekemeyen, kendinden iyi olan herkesi mahvetmek isteyen rezalet bir yapıya sahip. Türkiye'den bir b… olmaz. Umutsuzluk da aşılamak istemiyorum ama halk bu zihniyetteyken, ahlak bu seviyedeyken y… gibi bir geleceğimiz olacak.

İmkanı olan defolsun gitsin. Burada yaşayacaksanız da en azından çevrenizi daha düzgün hale getirmeye çalışın. Bomboş insanlarla muhatap olmayın" ifadelerini kullandı.

Anadolu'nun gizemli tarihine ışık tutacak keşif: Dünyaca ünlü arkeologlar bölgeye akın etti: Sır perdesi aralanıyor Anadolu'nun gizemli tarihine ışık tutacak keşif: Dünyaca ünlü arkeologlar bölgeye... Haberi Görüntüle

AĞZIMA SAĞLIK...

Diamond Tema'nın haddini aşan söylemlerine sosyal medyada tepki üzerine tepki yağdı.

Gelen tepkiler üzerine Tema, yine skandal ifadeler kullandı: "Ağzıma sağlık çok güzel söylemişim. Son iki aydır gördüğüm her şey bin kere haklılığımı ispatladı. Ülkenin profesörlerinin bile çoğu leş kendimizi kandırmayalım. Sırf Arnavut olduğum için batmış bu sözler.Söyleyen 7 kuşaktır Türk olan biri olsaydı alkışlardınız. Şunu gündem ederek bana sallamaya çalışmanız bile sözlerimi haklı çıkarıyor. Milliyetçilik kendi milletini övmekle başlar, sonra gerçeği görüp sövmekle biter."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading