Sitede Ara

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih işlemleri başladı! Son tarih belli oldu...

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih işlemleri başladı! Son tarih belli oldu...

2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih işlemleri, ön lisans eğitimlerini 4 yıllık lisans seviyesine yükseltmek isteyen adaylar için başladı. İlk tercih gösterisine göre bir programa yerleşemeyen belgeye göre, şimdi DGS ek tercih kılavuzuna göre yapacakları tercihlerle yeni bir şans yakalayacak.

Gündem

25.10.2024, 18:18

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından sağlanan bilgilere göre, DGS ek tercih işlemleri, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, belirtilen tarihler arasında tercihlerini yaparak istedikleri programlara yerleşmeyi değerlendirebilirler.

Asya'da savaş sesleri! Kim'in Rusya adımı Güney'i tedirgin etti: Önlem alacağız Asya'da savaş sesleri! Kim'in Rusya adımı Güney'i tedirgin etti: Önlem... Haberi Görüntüle

KILAVUZ AÇIKLANDI 

Ek tercih işlemleri, adayların gelecekleri için önemli bir adım teşkil etmektedir. Bu nedenle tercihlerin ayrıntılı anlatımı ve kılavuzun inceleme ayrıntıları yer aldı.

Adaylar, ek yerleştirme tercih işlemlerini 31 Ekim saat 23.59'a kadar yapabilecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) uygulanan 2024 Dikey Geçiş Sınavı'nın (2024-DGS) ek yerleştirme tercih işlemleri başladı.

FETÖ propagandasına geçit yok! Çok sayıda hesap tespit edildi FETÖ propagandasına geçit yok! Çok sayıda hesap tespit edildi Haberi Görüntüle

SON TARİH 31 EKİM 

ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruya göre, bugün başlayan 2024-DGS ek yerleştirme tercih işlemleri, 31 Ekim saat 23.59'a kadar devam edecek.

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak yapabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading