Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilan arkasından bakakaldı! Engin Polat'ın cezaevi çıkışı soğuk davranışları dikkat çekti!

Dilan arkasından bakakaldı! Engin Polat'ın cezaevi çıkışı soğuk davranışları dikkat çekti!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'in cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Engin Polat'ın eşine soğuk davranışları dikkatlerden kaçmadı. Çiftin sosyal medy paylaşımları nedeniyle arasının açıldığı iddia edildi.

Gündem

08.09.2024, 12:34

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti tahliye edilmişti. beraberinde bulunan diğer 28 sanık hakkında da beraat kararı çıkan Polat davasında tutuklu kimse kalmadı.

2024 ABD seçimleri ne zaman? Seçimi kim kazanır? Harris mi Trump mı başkan seçilir? 2024 ABD seçimleri ne zaman? Seçimi kim kazanır? Harris mi... Haberi Görüntüle

EŞİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTAMADI

10 ay sonra cezzevinden tahliye edilen Engin Polat ise cezaevi çıkışı çığlıklar eşliğinde karşılanırken eşi Dilan Polat 'sosyal medyadan uzak duracağım' dese de eşine verdiği sözü tutamadı. Polat eşini almaya giderken cezaevi yolunca yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. 

Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konuşuldu: Bakan Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu'nu kabul etti Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konuşuldu: Bakan Kurum, İBB Başkanı... Haberi Görüntüle

ENGİN POLAT YÜZÜNE BAKMADI

Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu, kayınvalidesi Şükran Polat ile birlikte cezaevinden eşini almaya gitmiş, ancak karşılama sırasında eşi Engin Polat ise eşine tepki gösterdiği ve yüzüne bakmadığı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading