Yandex Metrica

Dilan Polat davasında yeni gelişme! Aile bireylerine ait sahte şirketler incelendi! Ağır ceza mahkemesi kararını verdi!

Dilan Polat davasında yeni gelişme! Aile bireylerine ait sahte şirketler incelendi! Ağır ceza mahkemesi kararını verdi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat v eşi Engin polat'ın 5 Kasım günü tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderilmesinin ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çiftin kara para aklama, örgüt kurma suçlarından tutuklu bulunmalarının ardından ağır ceza mahkemesi kararını verdi.

Gündem

09.07.2024, 15:19

Ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede İstanbul Anadolu Adliye 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya ilişkin 40 yıla kada hapis istenmişti.

Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza getiren deprem uyarısı Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza... Haberi Görüntüle

SAVCILIK DOSYAYI İADE ETTİ

İddianamede ise "Bu iddianamedeki suçlamalar Ağır Ceza Mahkemesi'nin yetkisinde" diyerek savcılık iddianameyi iade etti. 

Dilan ve Engin Polat ile bilrikte 28 şüpheli hakkında 75 sayfalık düzenlenen iddianame de savcılık,  'suç işlemek amacıyla örgüt kurma yönetme', 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' ve '7258 Sayılı Futbol Ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis Ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' cezalandırılmasını istemiş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terörle Suçlar Soruşturma Bürso'nda incelenmişti. 

Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta' Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta' Haberi Görüntüle

40 YILA KADAR HAPİS İSTENMİŞTİ

3 ayrı suçtan ayrı ayrı 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapis talebinde bulunulmuştu. Ancak İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi yetkisi dışında kaldığı gerekçesiyle iade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading