Dilek Dikmen kimdir? Dilek Dikmen neden öldü?

Dilek Dikmen kimdir? Dilek Dikmen neden öldü?

Çankırı'da yaşamını sürdüren Dilek Dikmen imam nikahlı eşi tarafından katledildi. Dilek Dikmen henüz bilinmeyen nedenlerle dini nikahlı 49 yaşındaki eşi Aydın Yücedağ ile  tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Aydın Yücedağ Dilek Dikmen'i bıçakla yaraladı. Ağır yaralı olan Dilek Dikmen 27 günlük yaşam savaşını kaybetti. Peki Dilek Dikmen kimdir ve neden öldü?

Gündem

16.10.2024, 08:40

Çankırı'da dini nikahlı eşi ile yaşayan bir kadın hastanede yaşam savaşını kaybetti. Dilek Dikmen 18 Eylül'de imam nikahlı eşi tarafından bıçakla yaralanmıştı.

Discord sonrası başka sosyal medya platformlarından da erişimi engellenecek olan var mı? Discord sonrası başka sosyal medya platformlarından da erişimi engellenecek olan... Haberi Görüntüle

DİLEK DİKMEN KİMDİR?

Dilek Dikmen Çankırı'da yaşıyordu. 45 yaşında olan Dilek Dikmen imam nikahlı eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aydın Yücedağ (49) Abdülhalik Renda Mahallesi Zafer Caddesi'nde Dilek Dikmen'i bıçakla yaraladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan Dikmen, Ankara'da bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Ağır yaralı olarak yaşam savaşı veriyordu.

Bıçakla yaralanan Dilek Dikmen hastanede 27 günlük yaşam mücadalesini kaybetti.

Aydın Yücedağ ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading