Yandex Metrica

Sitede Ara

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi?

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi?

İzmir’de verdiği sokak röportajında kullandığı akıl almaz ifadeler nedeniyle gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu 18 gün sonra tutuklu bulunduğu cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere serbetst bırakılmıştı. Mahkemeye çıkarılan Kayserilioğlu’na 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Dilruba Kayserilioğlu hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla 4,5 yıl hapisle cezalandırılması istenmişti. 

Gündem

03.09.2024, 16:18

Bir sokak röportajında AK Parti seçmenini aşağılayan Dilruba Kayserilioğlu gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Dilruba Kayserilioğlu'nun yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Kayserilioğlu hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan ceza istedi.Dilruba Kyserilioğlu hakkında 4,5 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı. 

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında? Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU YENİDEN TUTUKLANACAK MI?

Kayserilioğlu hakkında mahkeme bugün kararını verdi. Mahkeme genç kadını, halkın bir bölümünü aşağılamak suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

18 GÜN TUTUKLU KAMIŞTI

Kayserilioğlu skandal sözleri sonrası gözaltına alınıp tutuklanmıştı. 18 gün sonra tahliye edilen Kayserilioğlu, hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilerek tahliye edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading