Yandex Metrica

Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta'

Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta'

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdi.  

Gündem

13.07.2024, 11:02

Soykırımcı İsrail'in küstah Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımı hakkında yazılı açıklamada bulundu. 

Açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın saygısızlık, yalan ve iftiradan ibaret açıklamalar yapmaya devam ettiği belirtildi.

Türkiye'de Batı Nil Virüsü var mı? Kaç kişide Batı Nil Virüsü tespit edildi? Türkiye'de Batı Nil Virüsü var mı? Kaç kişide Batı Nil... Haberi Görüntüle

"İSRAİL HÜKÜMETİ, FİLİSTİNLİLERİ ÖLDÜREREK İKTİDARDAKİ ÖMRÜNÜ UZATMAYA ÇALIŞMAKTA"

Bu tarz beyanların, bölgenin gerçek gündemini değiştirmesine izin verilmeyeceği belirtilen açıklamada, "İsrail Hükümeti, masum Filistinlileri öldürerek iktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta; izlediği politikalarla bölgemizde huzursuzluk ve istikrarsızlığa neden olmaktadır. İsrail Hükümeti, Gazze'de uyguladığı zulme bir an önce son vermeli ve kalıcı ateşkese razı gelmelidir. Türkiye, Filistinlilerin haklarını savunmayı sürdürecektir" ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading