Yandex Metrica

Diyanet dualarda Atatürk'ü anmıyor demişlerdi! Yalan algıyı çürüten görüntüler ortaya çıktı

Milli bayramlarda, resmi kutlamalarda, resmi kutlamalarda 'Diyanet işleri' Atatürk'ü dua ederken anmıyor yalanıyla yürütülen algı operasyonu, gelen görüntülerle birlikte çürütüldü.

Gündem

31.08.2024, 16:37

'Tepkilerin ardından Atatürk'e dua etti' denilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın daha önceki anmalarda da dua ederken Atatük'ü andığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '30 Ağustos Zafer Bayramı Programında' Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da dua etti. Erbaş duasında başta şehitler olmak üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve gazileri andı; ruhlarına dualar etti. Diyanet İşleri Başkanı'nın Atatürk'ü anarak dua etmesinin ardından Erbaş'ın ilk kez 'Atatürk'ü andığı' algısı yalan paylaşımlarla dolaşıma sokulmaya başlandı. 

Ortaya çıkan görüntülerde, Ali Erbaş'ın 7 yıldır Çanakkale Zaferi başta olmak üzere tüm şehitlerin anıldığı programlarda Atatürk'ü de andığı ve dua ettiği görüldü. 

 

Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Selin Sonuç kimdir? Jahrein eşi kim? Kiminle evli? Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDANDA ATATÜRK'Ü ANDI 

Erbaş, Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda "Bu toprakları bizlere vatan kılan zaferlerimizden #MalazgirtZaferi'nin 953'üncü yıldönümü ve 30 Ağustos Zaferimizin vesilesi #BüyükTaarruz'un 102'nci yıl dönümü dolayısıyla Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan uğruna canlarını ortaya koyarak nice destanlar yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Aziz emanetleri ve muazzez hatıraları kıyamete kadar her daim yaşayacaktır. Ruhları şad olsun" ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading