Yandex Metrica

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin'in mezarı yapıldı: Türk bayrağı detayı dikkat çekti

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin'in mezarı yapıldı: Türk bayrağı detayı dikkat çekti

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı, mermerle kaplandı. Mezarın başucuna da Türk bayrağının dikilmesi için alan hazırlandı.

Gündem

16.09.2024, 16:16

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.

VGM'den burs duyurusu! Milyonlarca öğrenci bekliyordu: Başvurular ne zaman başlıyor? VGM'den burs duyurusu! Milyonlarca öğrenci bekliyordu: Başvurular ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında dün yen bir gelişme daha yaşandı. Yenge Hediye Güran’ın ifadeleri doğrultusunda Narin Güran'ın akrabası iki şüpheli gözaltına alındı. Son olarak Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran adliyeye sevk edildi.

Narin Güran'ın defnedildiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki mezarına, kent merkezi ve çevre illerden ziyaretler devam ediyor. Ziyaretçiler, Narin'in kabrine çiçek, oyuncak, okul çantası, defter kalem ve önlük bırakıyor.

Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Karadeniz'de palamut bolluğu! Vatandaş balığa doyacak Haberi Görüntüle

MEZARI MERMERLE KAPLANDI

Diyarbakır Valiliği, mezar çevresinde düzenlemeler yapıp mezarlığa parke taşı döşedi. Çalışmalarda Narin'in mezarı, mermerle kaplandı. Gelen ziyaretçiler de mezarı çiçeklerle süsledi.

Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Ömer Çelik'ten 12 Eylül mesajı: Tüm darbeleri ve darbecileri lanetliyoruz Haberi Görüntüle

TÜRK BAYRAĞI DETAYI

Mezarlıkta çalışmalar sürerken, Narin'in başucuna Türk bayrağı dikilmesi için alan da hazırlandı. Ziyaretçiler, emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading