Yandex Metrica

Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü! Bakın nerede bulundu

Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü! Bakın nerede bulundu

Balıkesir'de bir genç kız evindeki kanepenin içinde ölü bulundu. Kızını boğarak öldürdüğünü itiraf eden baba tutuklandı. Genç kızın cansız bedeni annesi tarafından kanepenin içinde bulundu. 

Gündem

26.08.2024, 11:21

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Olayın adresi bu kez Balıkesir. Yine bir kadın cinayeti. Bu kez başrolde baba var. Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Eylem Sevilen, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen babası Murat Sevilen ile doğum günü partisi yüzünden tartışmaya başladı.

Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi!  Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i programında işleyecek mi? Müge Anlı ilk kez konuştu! Herkesin merakla beklediği soruya yanıt geldi! Müge Anlı’dan kayıp 'Narin'i... Haberi Görüntüle

DOĞUM GÜNÜNE GİTMESİN DİYE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Murat Sevilen, tartışmanın büyümesi üzerine kızı Eylem Sevilen'i boğarak öldürdükten sonra evden kaçtı. Baba Murat Sevilen bir süre sonra polise teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Sevilen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Kızını boğarak öldüren baba Murat Sevilen’in emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Türk havacılığı altın çağında! ANKA III bir aşamayı daha başarıyla tamamladı Türk havacılığı altın çağında! ANKA III bir aşamayı daha başarıyla... Haberi Görüntüle

KIZININ CANSIZ BEDENİNİ KANEPENİN İÇİNDE BULDU

Bir süre sonra işten eve gelen anne, kızının cansız bedenini kanepenin içinde buldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği belirlenen Eylem Sevilen'in cenazesi, incelemelerin ardından Gönen Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading