Doktor Ayşe Bengi Özçelik kimdir, neden öldü?

Doktor Ayşe Bengi Özçelik kimdir, neden öldü?

Dijital pazarlama ile iletişim alanındaki çalışmaları ile bilinen genç doktor Ayşe Bengi Özçelik hayatını kaybetti. Peki, Ayşe Bengi Özçelik neden öldü?

Gündem

21.10.2024, 11:49

Türkiye’nin önde gelen genç akademisyenlerden biri olan ve eğitim hayatı süresince gösterdiği başarılar kadar yaptığı çalışmalarla da akademik anlamda kendisine çok sağlam bir yer edinen genç doktor Ayşe Bengi Özçelik yaşamını yitirdi.

Sık sık girdiği MR cihazının sesinden dahi DJ seti yapmayı hayal edecek kadar hayat dolu bir genç olan akademisyen Ayşe Bengi Özçelik, uzunca bir süredir hastalığını atlatamadı. Özçelik’in 35 yaşını tamamlayamadan sessizce ölümü; arkasında sevgi, saygı, pek çok başarı ve yaşam enerjili paylaşımlarla dolu bir hikaye bırakmasına neden oldu.

Spiker Hülya Kaya, Malatya depremine canlı yayında yakalandı: Hala devam ediyor korkunç Spiker Hülya Kaya, Malatya depremine canlı yayında yakalandı: Hala devam... Haberi Görüntüle

AYŞE BENGİ ÖZÇELİK KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ayşe Bengi Özçelik; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu ve yüksek lisansını da burada tamamladı. Eğitim alanındaki derin ilgisi ve akademik başarıları ile doktora programına dahil oldu.

Ayşe Bengi Özçelik

2003 yılında "Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar" üzerine yaptığı çalışma ile doktor unvanını almaya hak kazandı. Akademik kariyerine İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlayan Özçelik, 2005 yılında yardımcı doçent unvanı, 2010 yılında doçent unvanı, 2015 yılında ise profesör unvanını elde etti.

Kabine toplantısı sona erdi! Kabine toplantısı sona erdi! Haberi Görüntüle

AYŞE BENGİ ÖZÇELİK NEDEN ÖLDÜ?

Türkiye’nin önde gelen genç akademisyenlerden biri olan ve eğitim hayatı süresince gösterdiği başarılar kadar yaptığı çalışmalarla bilinen 35 yaşındaki doktor Ayşe Bengi Özçelik’in ölüm neden açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading