Doktor Fırat Sarı kimdir? Yenidoğan çetesi hangi hastane?

Doktor Fırat Sarı kimdir? Yenidoğan çetesi hangi hastane?

Yenidoğan Çetesi hakkında hazırlanan iddianamede adı geçen ve örgütün lideri olduğu belirlenen Doktor Fırat Sarı’nın da ismi var. Peki, Doktor Fırat Sarı kimdir? Yenidoğan Çetesi hangi hastane?

Gündem

18.10.2024, 00:21

İstanbul’da bir hastanede bebekleri hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmalsiz davranışlarda bulunarak ölümlerine sebep olan Yenidoğan Çetesi hakkında hazırlanan iddianame Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. İddianamede adı geçen Doktor Fırat Sarı’nın çetenin lideri olduğu öne çıkıyor.

Örgüt lideri olduğu belirlenen Fırat Sarı ve örgüt yöneticisi İlker Gönen hakkında 324 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilen iddianamede korkunç detaylar olayın ne derece ileriye gittiğini gösteriyor.

'Yoğun kar yağışı geliyor' diyerek tarih verdi! Bu illerde yaşayanlar resmen donacak 'Yoğun kar yağışı geliyor' diyerek tarih verdi! Bu illerde yaşayanlar... Haberi Görüntüle

DOKTOR FIRAT SARI KİMDİR?

İddianamede adı geçen Doktor Fırat Sarı’nın Esenyurt Reyap Hastanesi’nde çocuk doktoru olduğu ve Medisense Sağlık Hizmetleri şirketinin de sahibi olduğu söyleniyor. Hazırlanan fezlekede Yenidoğan Çetesi’nin lideri olan Doktor Fırat Sarı’nın kendisi gibi doktor olan İlker Gönen ile yaptığı konuşmalar ön plana çıkıyor.

Fezlekede adı geçen sağlık çetesinin SGK'dan daha fazla para alabilmek adına yeni doğan bebekleri, kontrolleri altındaki özel hastanelere yönlendirdiği belirlendi. Bu zaman zarfında en fazla desteği ise çete ile beraber hareket eden en 112 Acil Çağrı Merkezi'ndeki bazı çalışanlar oldu.

Fırat Sarı kimdir

İddianamede Özel Reyap Hastanesinde çalışan Fırat Sarı adlı doktor ile Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştığı söylenen yenidoğan doktoru İlker Gönen’in telefon konuşmasında hastanenin isminin geçtiği diyaloglar dikkatlerden kaçmadı.

Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası yurdu saracak Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası... Haberi Görüntüle

YENİDOĞAN ÇETESİ HANGİ HASTANEDE?

Yenidoğan bebeklerinin ölümüne sebebiyet veren çetenin adının geçtiği 19 hastane iddianamede bulunuyor. Bunlar arasında Esenyurt Reyap Hastanesi ilk sırada yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading