Yandex Metrica

Sitede Ara

Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun ortaya çıktı!

Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun ortaya çıktı!

Bolu'da ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile işbirliği yaparak, ilaçlardan gelen ücretin yarısını bölüştükleri öğrenildi. Doktorlar ve mümessiller Whatsapp üzerinden kuğu emojisi göndererek para talep ettikleri öne sürülen doktorlar hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Gündem

25.06.2024, 16:50

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Fizil Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli ortopedi doktorları arasında bir ilaç mümessili çalışan ile birlikte ortak hareket ederek, ilaç şirketinin piyasaya sürdüğü ilaçları hastaların reçetelrine yazdığı ardından ise ilaç paralarının yarısını aldıkları iddiası ortaya atıldı.

Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor? Sağmalcılar Viyadüğü Aksaray yönü saat kaçta kapalı, ne zaman açılıyor? Haberi Görüntüle

WHATSAPP ÜZERİNDEN KUĞU EMOJİLİ ONAY

4 doktorun ilaç mümessili ile birlikte hastaların reçetelerine yazılan ilaçalrın Whatsapp aracılığıyla ilaç küpürlerini toplayarak, kuğu emojisi yolladıkları ortaya çıktı. İlaç mümessili paranın yarısını aldıklarına dair doktorlar hakkında Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'ne şikayette bulundu.

MSB duyurdu: Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5'i FETÖ üyesi 9 kişi yakalandı! MSB duyurdu: Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5'i FETÖ üyesi 9 kişi ... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sağlık Bakanlığı'nın ise ilaç mümessili T.Ş'yi  İl Sağlık Müdürlüğü'ne sevk ederek, görevli doktorlar hakkında soruşturma başlattıklarını duyurdu.

İlaç mümessili T.Ş'nin İl Sağlık Müdürlüğü'ne verdiği ifadede ise, "Hyalüronik Asit ve PRP işlemleri sonrası haftanın 2 günü FTR uzmanıyla, haftanın 1 veya 10 günde bir ortopedi uzmanlarıyla buluşarak alınan paranın yüzde 50'sini taraflarına veriyordum. Uzman Doktor U.G. Hyalüronik Asit kupürlerini topluyordu, benimle buluştuğu günlerde kupürleri bana veriyordu. Ben de kupür karşılığı yüzde 50'sini ona veriyordum. U.G. para alma işlemine halen devam etmektedir. PRP işlemlerinde ise hasta direkt beni arıyordu. Kanı hemşire alıyor, bana veriyordu. Ben PRP hazırlamasını tamamlayıp hekime bilgi veriyordum. Hekim gelip hastaya PRP işlemini uyguluyordu. Hasta işlem bittikten sonra hastaneden ayrılmadan önce nakit olarak bana veya IBAN numarasından tarafıma havale ile gönderiyordu. Yine paranın yüzde 50'sini hekime elden veriyordum. Yaklaşık 2-3 yıldır kupür toplamak yerine WhatsApp'tan bana mesaj atıyorlardı. R.Ö. kuğu emojisi atıyordu" yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading