Yandex Metrica

Dokunursan yanarsın! Sosyal medyadan Mansur Yavaş'ı eleştiren NOW Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

Dokunursan yanarsın! Sosyal medyadan Mansur Yavaş'ı eleştiren NOW Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

NOW TV spikeri Gülbin Tosun'un başı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle belaya girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren Tosun, zorunlu izne çıkarıldı.

Gündem

27.08.2024, 08:04

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirince olanlar oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a yaptığı muhalefetle hatırlanan ve özellikle sokak köpekleri ile ilgili çok sert paylaşımlarda bulunan Tosun, Mansur Yavaş'ı hedef alınca işinden oldu.

Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede koltuk! Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ'A "BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ OLUN" DEDİ

Yavaş'a yönelik olarak "Başkan siz 'sokakta köpek olmaz biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz? Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından destek ve tepki mesajları birbirini kovaladı. Tosun'ın bazı takipçilerle bu gönderi nedeniyle tartıştığı görüldü. Gülbin Tosun daha sonra paylaşımını sildi.

Gelecek ve DEVA partileri birleşiyor mu? Ali Babacan canlı yayında açıkladı! Gelecek ve DEVA partileri birleşiyor mu? Ali Babacan canlı yayında... Haberi Görüntüle

"ZORUNLU İZNE ÇIKARILDIM"

Daha sonra bir başka paylaşım yapan Tosun, "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından 1 adım geri yok." ifadelerini kullandı.

Gülbin Tosun'un ekranlara ne zaman döneceği ve NOW TV'de devam edip etmeyeceği ise bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading