Dolandırıcılar ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’i hedef aldı: Kaptırdığı para dudak uçuklattı! Ne kadar para kaptırdı? Zararı ne kadar?

Dolandırıcılar ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’i hedef aldı: Kaptırdığı para dudak uçuklattı! Ne kadar para kaptırdı? Zararı ne kadar?

TV100 sunucusu Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların hedef tahtası oldu. Ünlü sunucu, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar tarafından kandırılarak hesabından para transferi yapıldı.

Gündem

15.10.2024, 11:44

Geçen aralık ayında gerçekleşen olayda ünlü sunucu Cansu Canan Özgenv bir kişi kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak aradı. Arayan kişi, Özgen’e hesap güvenliği için işlem yapılması gerektiğini söyledi ve ünlü sunucuyu ikna ederek özel banka bilgilerine erişim sağladı.

Özgür Özel'den tepkilere yanıt: Erdoğan geldiğinde yine ayağa kalkarım Özgür Özel'den tepkilere yanıt: Erdoğan geldiğinde yine ayağa kalkarım Haberi Görüntüle

450 BİN TL UÇTU 

Şüpheli kişi, Özgen’in banka hesap bilgilerine ulaşarak 450 bin lira değerindeki parayı başka bir hesaba transfer etti. Durumu fark eden Özgen, hemen banka yetkililerini arayarak işlemi durdurdu ve hesaplarına blokaj koydurdu.

Erşan Kuneri kimdir, gerçekte var mı? Erşan Kuneri kimdir, gerçekte var mı? Haberi Görüntüle

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI 

Ancak, büyük bir maddi ve manevi zarara uğrayan Özgen, durumu savcılığa bildirerek suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kabine mesajı: Halktan kopuk idareci istemiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni kabine mesajı: Halktan kopuk idareci istemiyoruz Haberi Görüntüle

DOLANDIRICIYA 10 YIL HAPİS CEZASI 

Soruşturma sonrası, şüpheli Mustafa A. yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Özgen’in ifadesine göre, dolandırıcılık olayı kişilik haklarına yönelik bir saldırıydı ve kendisi büyük bir maddi kayıp yaşamıştı. Savcılık, Mustafa A. hakkında 10 yıl hapis istemiyle dava açtı.

Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı iptal mi edildi? Yeri mi değiştirildi? Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı iptal mi edildi?... Haberi Görüntüle

DAHA FAZLA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMALI 

Olay, dolandırıcılığın ne kadar yaygın ve profesyonelce yapıldığını bir kez daha gözler önüne sererken, dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Cansu Canan Özgen'in mağduriyetinin ardından, konuyla ilgili daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading