Domuz eti skandalıyla gündeme oturdu! Köfteci Yusuf'a vatandaşlardan ikinci şok!

Domuz eti skandalıyla gündeme oturdu! Köfteci Yusuf'a vatandaşlardan ikinci şok!

Türkiye'nin gündemine oturan 'domuz eti' iddiasıyla manşetlerden düşmeyen Köfteci Yusuf'tan sonra vatandaşlarda tedirginlik oluştu. Müşteriler, aldıkları ürünleri geri vermek iade başvuruları oluştururken, işletme eski siparişler için iade taleplerini durdurdu.   

Gündem

18.10.2024, 15:07

Köfteci Yusuf'un  bazı ürünlerinde domuz eti kullandığına dair iddialar belgelerle doğrulanmış ve işletme tağşiş listesine girmişti. İşletme, şimdilerde müşterilerinden gelen iade talepleriyle ikinci bir şok yaşadı. 

Son dakika... Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 şehit Son dakika... Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 şehit Haberi Görüntüle

MÜŞTERİLER PARALARINI GERİ İSTİYOR 

Çok sayıda müşteri, buzdolaplarında sakladıkları ürünleri iade etmek için firma ile iletişime geçti. Müşteriler ödedikleri ücretlerin geri ödenmesini talep etti. 

Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Haberi Görüntüle

İADE BAŞVURULARI DURDURULDU 

Başlangıçta online siparişlerdeki iade taleplerini standart prosedürlerle değerlendiren Köfteci Yusuf, yoğun başvurular sonrası yeni bir karar aldı. Firma eski siparişler için iade başvurularını durdurdu. 

İkbal Uzuner ölüme böyle gitmiş! Semih Çelik tarafından katledilen genç kızın son görüntüleri İkbal Uzuner ölüme böyle gitmiş! Semih Çelik tarafından katledilen genç... Haberi Görüntüle

SON 15 GÜN DETAYI

Yeni bir uygulama başlatan Köfteci Yusuf, yalnızca son 15 gün içinde verilen siparişler için iade taleplerini kabul edeceğini duyurdu.

Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza... Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza... Haberi Görüntüle

"ÜRÜNLERİNİZİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİN"

Firma, yeni başlattığı uygulamayla, iade talebinde bulunan müşterilerden ürünlerinin fotoğraflarını çekip platformlara yüklemelerini istedi. Şartlara uygun olduğu tespit edilen ürünler, firma tarafından gönderilecek kuryeler aracılığıyla geri alınacak ve iade işlemleri tamamlanacak. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading